fbpx

Egy egyszerű, de rendkívül erőteljes technika, melynek segítségével egyszerűen meg tudod változtatni tudatalatti gondolataidat, hiedelmeidet, melyek most még meghatározzák, így korlátok közé szorítják a mindennapi életedet. A PSYCH-K® lehetőséget ad, hogy kiteljesedj, segítségével új utakat nyithatsz meg, felfedezheted valós képességeidet, a genitális egészséged vonatkozásában is. 

A tudatalatti működése legtöbbször megakadályozza, hogy kiteljesedjünk az életünkben, mert azok az átélt, vagy a felmenőinktől „örökölt” traumákból eredő programok határozzák meg a hitrendszerünket, melyek életünk minden aspektusára hatással vannak. Önkorlátozó, önszabotáló hiedelmeink meghatározzák önértékelésünket, kapcsolatainkat, egészségi állapotunkat, valójában egész személyiségünket. A PSYCH-K® segítségével képessé válsz korlátozó programjaid átírására, új útra léphetsz. 

Lehetőséget kapsz, hogy megváltoztasd a világról alkotott képedet, így magát az életedet.

Az egy-másfél órás konzultáció egy személyes találkozás keretében zajlik, igény szerint akár a Te otthonodban.

Zsenits Ákos
Zsenits Ákos PSYCH-K® facilitátor
Ha további kérdésed van, vagy szeretnéd kipróbálni ezt a technikát, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon, vagy hívj a lenti számok valamelyikén időpontért:
Shopping Cart