Keresés

Egy egyszerű, de rendkívül erőteljes technika, melynek segítségével egyszerűen meg tudod változtatni tudatalatti gondolataidat, hiedelmeidet, melyek most még meghatározzák, így korlátok közé szorítják a mindennapi életedet. A PSYCH-K® lehetőséget ad, hogy kiteljesedj, segítségével új utakat nyithatsz meg, felfedezheted valós képességeidet, a genitális egészséged vonatkozásában is. 

A tudatalatti működése legtöbbször megakadályozza, hogy kiteljesedjünk az életünkben, mert azok az átélt, vagy a felmenőinktől „örökölt” traumákból eredő programok határozzák meg a hitrendszerünket, melyek életünk minden aspektusára hatással vannak. Önkorlátozó, önszabotáló hiedelmeink meghatározzák önértékelésünket, kapcsolatainkat, egészségi állapotunkat, valójában egész személyiségünket. A PSYCH-K® segítségével képessé válsz korlátozó programjaid átírására, új útra léphetsz. 

Lehetőséget kapsz, hogy megváltoztasd a világról alkotott képedet, így magát az életedet.

A szexuális diszfunkciók sokszor lelki eredetűek. Tanult viselkedésformák és átélt események, traumák tapasztalásainak következményei.

Ahhoz, hogy másképp gondolkodjunk az egészségünkről, annak megtartásáról, illetve helyreállításáról kicsit változtatni kell eddigi szemléletünkön. Meg kell értenünk, hogy a kivalló orvosi háttér mellett egyedül mi vagyunk felelősek saját egészségünkért. Az orvosok mindent megtesznek, hogy a különféle egészségügyi rendellenességek tünetei kezeljék, de mélyreható és tartós változást csakis mi magunk vagyunk képesek létrehozni. Ehhez viszont meg kell változtatnunk eddigi gondolkodásunkat. A változás azonban nem is olyan egyszerű. Hiedelmeink, tanult programjaink meggátolnak abban, hogy könnyedén és bátran belekezdjünk valami egészen újba, hiszen legtöbben azt tanultuk, hogy úgysem vagyunk rá alkalmasak. Sokkal több tiltást kaptunk életünkben, mint biztatást. Ezek a hátráltató, önkorlátozó programok azonban átírhatóak és akár instant módon integrálhatóak a mindennapjainkba, életünkbe. A Dr. Bruce H. Lipton által is lelkesen támogatott módszer a PSYCH-K® talán az egyik legjobb lehetőség, mellyel alapjaiban változtathatjuk meg önkorlátozó hitrendszerünket.

Az átélt és örökölt szexuális traumák, illetve az ezekhez kötődő érzelmi reakciók felülírhatóak, így a fizikai szinten jelenlévő nemi működészavarok nagy mértékben javulhatnak, akár meg is szűnhetnek.

Ezekből a videókból megtudhatod

Hogy Dr. Bruce Lipton mit mond a PSYCH-K® módszerről

Vagy, hogy hogyan talált rá

Ha nem indul el a magyar felirat, a jobb alsó sarokban a fogaskerék gombra kattintva találod a felíratok sort, ahol ki tudod választani a magyart nyelvet!

Az egy-másfél órás konzultáció egy személyes találkozás keretében zajlik, igény szerint akár a Te otthonodban.

Zsenits Ákos
Zsenits Ákos PSYCH-K® facilitátor