Keresés

Biológiailag a férfi élete végéig nemzőképes.

 

“Az életünk végéig tartó, harmonikus szexuális élet alapja a reproduktív szervek megfelelő működése. Alapvető probléma a nem megfelelően működő kismedencei izomzat, ennek fejlesztésére szolgálnak a GeToFF Man® gyakorlatok. A reproduktív szervekhez kapcsolódó kismedencei és medenceövi izmok, izomcsoportok rendszeres trenírozásával nemcsak megelőzhetőek lehetnek bizonyos nemi működési zavarok, de a már kialakult problémák is enyhíthetőek, vagy akár meg is szüntethetőek.”

Dr. Erdei Edit PhD

A túlfeszített életvitelünk, és a környezeti hatások eredményeképpen a különféle szexuális diszfunkciók egyre nagyobb számban jelentkeznek már a fiatalabb korosztályoknál is. Azonban 45-50 éves korunk környékén az öregedés többféle formában is kezd megmutatkozni testünkön. Különösen nagy problémát okoz ebben a korban szexuális teljesítőképességünk felismerése, illetve szörnyű rémképként lebeg lelki szemünk előtt annak elvesztésének lehetősége.

NE NYUGODJ BELE, HOGY EZ TÖRVÉNYSZERŰ, MERT TUDSZ TENNI ELLENE! NAPI HÁROMSZOR ÖT-TÍZ PERC TORNA ELEGENDŐ HOZZÁ!

Életmódunk, civilizációnk több oldalról sem támogatja az egészséges nemi élet kialakulását és annak fenntartását.

Az alapvető probléma a medencefenék, és a genitális szervek izmainak gyengülése, rugalmatlanná válása. Ezeket az izmokat nem igazán érzékeljük, a hétköznapokban nagyon ritkán, illetve egyáltalán nem használjuk tudatosan. Napi pár perc gyakorlással azonban új életet lehelhetünk beléjük.

A jó vérellátású, egészséges izomzat pedig rendkívül fontos a kismedencei szervek működésének szempontjából. A prosztata, a húgyhólyag, a herék, a pénisz és a végbél működése megerősödik, idős korban is egészséges, jól működő szervekként szolgálják majd életünket.

A változó korban lévő férfiak között, de napjainkban már a fiatalabb korosztályoknál is egyre nagyobb számban jelentkeznek szexuális diszfunkciók, amelyek esetén a GeToFF Man® nagyon jó hatással van a reproduktív szervek működési zavarainak enyhítésére, megszüntetésére.

Fontos, hogy a GeToFF Man® nemcsak szexuális teljesítőképességünkre van igen jó hatással, hanem hatékonyan kezeli az aranyeret és a here visszértágulatot, hozzájárul az prosztata egészséges működéséhez, valamint erősíti a vizelettartási képességet és a végbél záróizmait is.

GeToFF Man® a medencefenék és a kismedence összes izomzatát megerősíti, rugalmassá teszi. A kezdetekben szükséged lesz egy kis magányra, ugyanis a különféle gyakorlatok elsajátítása némi koncentrációt igényel. 

man, laptop, work-4749237.jpg
Kellő gyakorlás után viszont ezeket a gyakorlatokat képes leszel bárhol, bármikor elvégezni.

A reproduktív szervekhez kapcsolódó kismedencei és medenceövi izmok, izomcsoportok rendszeres trenírozásával nemcsak megelőzhetőek bizonyos nemi működési zavarok, de a már kialakult problémák is enyhíthetőek, vagy akár meg is szüntethetőek. A torna napi szintű gyakorlásával új életre kelthetjük nemi szerveinket, ugyanis az edzéssel fokozódik a véráramlás, ezáltal a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, valamint a méregtelenítése. Ez energiával telt, rugalmas és erőteljes izomzatot eredményez, ami alapfeltétele a jól működő szaporítószerveknek

A  GeToFF Man® az andrológiai funkciózavarok enyhítését, megszüntetését célzó gyakorlatsor. A fizikai test elváltozásainak helyreállításával komoly hangulati, pszichés javulás jön létre a szervezetben. Megváltozik a környezetről alkotott képünk, sejtjeink ezáltal egy „új környezetbe” kerülnek, ahol az egészség helyreállítását segítő géneket fogják aktiválni. A témáról bővebben az epigenetikáról szóló bejegyzésben olvashatsz.

A GeToFF Man® tornát kidolgozta és összeállította:

Dr. Erdei Edit PhD
Zsenits Ákos

Mégtöbb információért nézd meg az alábbi videókat:

Ha további kérdésed van, vagy megtanulnád velünk a feladatsort, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon, vagy hívj a lenti számok valamelyikén időpontért: