Keresés

A nemi szervek egészséges működésének alapfeltétele a genitáliák és az azokat övező izmok, izomcsoportok jó vérellátottsága. A BEMER készülék egyedülálló hatékonysággal képes a mikroerek működését stimulálni, miáltal javul a szervek vérellátása. Megfelelő véráramlással nő a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, tápanyagcseréje. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a BEMER terápia alkalmazásával a szaporító szervek funkcionális működése jelentős mértékben javul.

A mikrokeringés az emberi vérkeringés legfontosabb része, amely a legkisebb vérerek, a hajszálerek szétágazó hálózatában játszódik le. Létfontosságú feladatokat lát el, hiszen a szöveteknek és sejteknek szállítja a tápanyagot és az oxigént, ugyanakkor a keletkezett salakanyag elszállításáért is felelős. Ahol a nagyobb erek működése csökkent, ott a mikroerek működése egészen biztos erősen károsodott.

Egyértelműen kimutatható, hogy számos betegség, vagy rendellenesség egyik oka a korlátozott mikrokeringés. Amennyiben képesek vagyunk a hajszálerekben a zavart keringést hatásosan stimulálni, a szervezet öngyógyító mechanizmusa újra aktivizálódik. Javul a sejtek aktivitása, a szervek vérellátása, vagyis beindul egy pozitív folyamat.

A BEMER-technológia a jelenleg legintenzívebben kutatott és leghatékonyabb fizikai érterápiás módszert képviseli a kiegészítő terápiák és a preventív orvoslás terén is. 

Nézd meg, hogy mire képes az eszköz akár az első használatnál, csupán 8 perc alatt, a mikroerek 30%-ában!

Ismerd meg a BEMER hatásmechanizmusát

Mit mondanak róla, akik már használják?

Ha további kérdésed van, vagy kipróbálnál, bérelnél egy Bemer Pro készüléket, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon: