Keresés

Szia, Ákos vagyok, GeToFF Man® oktató, PSYCH-K® facilitátor, Reiki mester, Masszőr, három és félszeres apa és egyszeres nagyapa.

13 évvel ezelőtt valami bekattant.

Egy fesztiválon találkoztam valakivel, aki meglengette orrom előtt az aranyfonalat, és én kétségbeesett fuldoklóként ragadtam meg azt. Akkor kezdődött el az a változás, ami később teljesen átalakította az életemet.

Azóta folyamatosan tanulok, keresem a lehetőségeket, hogy ismereteimet kibővítve megtaláljam azokat a módszereket, melyeket felhasználva, beépítve a mindennapjaimba, jobbá tehetem önmagam, és ezáltal környezetem életét. A különféle módszerek és technikák közül sokat elhagytam, illetve csak azok használat közben átalakult, saját rezgéseimmel rezonáló részleteit használom. Többen ezt valamiféle tradíció-ellenes tiszteletlenségnek tartják, én azt gondolom, hogy ez a fejlődésem útja. 

A minél több technikából megtanult részletekből idővel egy egészen új, komplexebb kép alakul ki, ami egyéni energiarendszerünk számára a lehető legmegfelelőbb fejlődésre ad lehetőséget. Számomra ez a tanulás.

Lassan nyolcadik éve szoros együttműködésben dolgozunk Dr. Erdei Edit PhD., urológus, andrológus főorvosasszonnyal, kutatva azokat a módszereket, amikkel gyógyszeres kezelések és műtéti beavatkozások nélkül javíthatóak a férfiak nemi működése, mind potencia, mindpedig termékenység terén.

Azokat a technikákat adom át, azokat tudom Neked megmutatni, azokra foglak megtanítani, amik az évek alatt egyértelműen hatásosnak bizonyultak saját fejlődésem tekintetében.