Keresés

Ha az egészséged a legfontosabb!

Indulj el az egészség felé vezető úton még ma!

A jó egészség ott kezdődik, hogy egyensúlyba hozzuk a szervezetünket. Különös tekintettel a sejtjeinkre, a bélflóránkra és az immunrendszerünkre. Mindez egy különleges teszttel kezdődik. A 3 lépésből álló Zinzino egészségprotokoll révén gyengéden egyensúlyba hozzuk a szervezetünket, majd visszaállítjuk teljesítőképességét. Sőt még fokozzuk is azt, hogy több esélyünk legyen egészségesebb és boldogabb életet élni.

a health protocol kit segítségével

0. lépés: BalanceTest

Teszteld szervezeted omega-6:3 egyensúlyát, és nézd meg saját „előtte” és „utána” BalanceTest eredményed. Ezt a tesztet a független VITAS laboratórium fejlesztette ki. Könnyen elvégezhető száraz-vércsepp vizsgálati módszer, amit az otthonodban könnyen és gyorsan elvégezhet.sz A tesztből megtudhatod omega-3 indexed, a szervezeted kórokozókkal szembeni védettségi értéked, sejtmembránjaid fluiditását, mentális erő értéked és még egyéb adatokat is.​

Segít az egészségmegőrző protokoll hatásosságának ellenőrzésében. 

1. lépés: Egyensúlyba hozni a szervezetet

Érj el egy egészséges omega-6:3 egyensúlyt, hogy megvédd szervezeted sejtjeit a berozsdásodástól (oxidációtól) *. A BalanceOil prémium olajkeverék segít ebben. Vadon fogott halakból kinyert legjobb minőségű halolajat és beérés előtt betakarított olajbogyókból préselt extra szűz olívaolajat tartalmaz. Sok benne az omega-3 (EPA + DHA), az olíva polifenol és a D3-vitamin.

2. lépés: A visszaállítás

Ha gondunk van a szervezetünkben élő „jó” baktériumokra, az nagy hatással lehet az egészségünkre. A ZinoBiotic 8 természetes élelmi rost igen komplex keveréke * , a Zinzino cég ezt a terméket úgy állította össze, hogy a rostok időben elhúzódóan kerüljenek feldolgozásra a vastagbélben, ezzel támogatva az egészséges baktériumok elszaporodását.

3. lépés: A teljesítőképesség fokozása

Az Xtend egy speciális immunerősítő étrend-kiegészítő, ami a BalanceOil és a ZinoBiotic tökéletes kiegészítője. Támogatja a „velünk született” immunrendszert * . 23 nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot, növényi hatóanyagokat, illetve sütőélesztőből kivont, tisztított 1-3, 1-6-béta-glükánt tartalmaz.

A Zinzino vállalat protokolja szerint, ha az előfizetést választod és az első teszt eredmény kiváló, azaz az Omega 3 és Omega 6 eredménye a megfelelő 3:1 arányban van, akkor nem kell szednie és visszaadják a termék árát. És amennyiben a 2. teszt eredménye semmivel nem jobb az elsőnél, akkor is visszaadják, mert akkor meg nem használt a termék. Volt már rá példa, így tudjuk, hogy bár egy kis  macera, de tényleg működik és érvényesíthető a garancia.