Keresés

Amennyiben gyakorlott internetes vásárló vagy a “Nem kérek segítséget, megyek rögtön a Zinzino oldalára” gomb megnyomásával már át is irányítunk az oldalra.

Zinzino vásárlási segédlet

pirossal bekarikáztuk mindegyik képen, hogy mikor, hova kell kattintanod. 

Kezdésnek kattints erre a linkre: https://www.zinzino.com/2006853418/HU/hu-HU

ezt fogod látni:

Ha véletlenűl nem ajánlja fel a nyelv és az ország kiválasztását magától, akkor klikkelj a bal felső sarokban lévő angol zászlóra. Ha felajánlja, akkor csak válaszd ki a listáról Magyarországot (Hungary-t).

itt kattints a PREMIER KITS felíratra

ekkor lenyílik az ablak, ahol kattints az EGYÉB CSOMAGOK-on belül a Health Protocol felíratra, ahogy az alábbi képen látod

most klikkelj a  HEALTH PROTOCOL KIT MRGVÁSÁRLÁSA gombra

ezután kiválaszthatod az ízesítést, a testre szabás fűl lenyitásával. Ha nem bírod a hal ízű olajat, akkor válaszd az orange-lemon-mint kombót. Mi ezt „szedjük”, mert az összes közül ez a legfinomabb. Ha végeztél az íz kiválasztásával, klikkelj a VÁSÁRLÁS MOST gombra

most a pénztár gombra klikkelj,  ekkor lenyílik a kosarad egy jobb oldali panelban

klikkelj a pénztár gombra. Töltsd ki az adataidat, majd nyomj a folytatás gombra.

a folytatás gomb megnyomása után ellenőrizd, hogy jók -e az adataid, válaszd ki a szállítási módot. A standard-home delivery-vel általában 4-6 nap között érkezik meg a küldemény. Válaszd ki a fizetési módot. A fizetés később választásával a rendelést követő e-mailen keresztül tudsz majd fizetni. Itt érdemes a Credit cars-ot választani. A rendszer biztonságos, mi évek óta használjuk. Még soha semmilyen visszaélés nem volt, pedig már  több száz, de lehet hogy ezernél is több fizetést leadtunk.

ne felejts el alul bepöttyinteni a 3 dobozkát, majd nyomj a rendelés leadása gombra. 2 e-mailt is fogsz kapni. Az egyikben a rendelésed látod majd, a másikban pedig egy üdvözlő üzenetet kapsz.

Ne feledd havonta vonják a termék árát és csak 2 havonta küldik a terméket. Az ismétlő tesztet csak a 4. hónapban kapod meg.