fbpx

Ombak meditáció

9950 Ft

OTP és MKB SZÉP kártyás fizetés is lehetséges, útmutató itt. Szépkártyás vásárlásnál válaszd az utánvétes fizetést és a rendelés jegyzetek részbe írd be, hogy fizetés (MKB, vagy OTP) SZÉP kártyával.

 

Gyógyító hangutazás és hangfürdő
Jáger Dáviddal és Sas Andrással

Gyógyulj a hang erejével!
Időpont: 2023. április 23. vasárnap 16:00
Helyszín: Álomvölgy Meditációs Központ
2081 Piliscsaba Bérc utca
Ombak meditáció jávai kupolásgongokkal Ombak indonézül hullámot jelent. Egy speciális hullámot, amely a kupolásgongok által intenzív lebegést hoz létre az atmoszférában, így hatva az emberi tudatra. A jávai nagygong egy ősi, évezredes hagyományvonalat képvisel, melyet számos legenda övez: (Gong Ageng) A hangszerek a jávai kozmogónia* misztikus elképzeléseit képviselik. Ezen belül az ombak a dualitás eszméjét, amely az ellentétes erők közötti harmóniát és egyensúlyt szimbolizálja. A szervezet öngyógyító folyamatai elsősorban a mélyalvás fázisában lehetségesek. A két gong együttes megszólalása infraszonikus tartományt hoz létre, ahol az agyhullám delta állapotát idézi elő. Ebben az állapotban a szervezet növekedési hormon termel, amely segíti a sejtek regenerálódást.
A meditáción használt egyéb szakrális hangkeltő eszközök:
Kemanak (banán alakú idiofon hangszer) szintén Jávai és bronzból készül. Párban használják vallási rituálékon amolyan kérdezz-felelek stílussal válaszolgatnak egymásnak miközben intenzív infraszonikus vibrációt biztosítanak a kupolásgongok.Tingsha a Himalája lábánál elterjedt szintén imákban és rituálékon használt vastag cintányér szerű hangszer (bronz) egyedülálló és rendkívül tiszta magasfrekvenciájú hanggal rendelkezik . Az interferenciát produkáló páros hangszer a tudat jelenlétének fenntartására szolgál.Tehát szintén a lebegés érzetét keltik, csak magas frekvenciákon!
Nepáli hangtálak meleg felhangdús, hosszan zengő és lüktető energiát árasztanak magukból, amik segítenek a meditáció elmélyítésében. A kristályból készült tálak pedig nagy energiájú ultrahangokkal töltik fel a levegőt, amelytől éteri Vibe jön létre a hallható hangtartományon túl.
Handpan modern, acélból készült hangszer. Kalapálással hangolják nagy népszerűségnek örvend a nyugati világban és előszeretettel használják hangfürdőkön is meditatív hangjának miatt.
*Kosmogonia, Kosmos “világ” és γί (γ), Gínomai “született” mitikus narratíva vagy modell, amelynek célja választ adni a világegyetem és magának az emberiségnek az eredetére.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ombak meditáció” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Ombak meditáció
9950 Ft