Skip to content

Tréner képzés

Ft30,000

 

11 db videó

+ segédanyagok

 

A videókhoz az összeg beérkezése után küldjük a hozzáférést.

 

Az ár az ÁFA-t tartalmazza!

 

 

Kategória:

Az eredetileg 2 napos AVS Trénerképzés videó változata.

(Tudati technológiai tréner képzés.)

 

Ajánljuk pedagógusoknak, orvosoknak, természetgyógyászoknak, nyelvtanároknak, akik az AVS technika segítségével hatékonyabbá és eredményesebbé tehetik szakmai munkájukat. A képzést az Alapítvány szerzői jogi védelem alatt álló programja alapján tartjuk.

 

Az AVS Video trénerképzést tartja Kugyela János AVS tréner és oktató, mentálhigiénés szakember a Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány elnöke.

 

Önt is zavarja, hogy gyermeke vagy a tanítványa diszlexiás, esetleg egyéb tanulási problémákkal küzd? Mit szólna hozzá, ha megismerhetné azt a kipróbált módszert, amivel 6 hónapon belül véglegesen megszüntethetné a gyermeke, tanítványa diszlexiáját, tanulási problémáját?

 

A videotanfolyam (11 video) díja 30000.-Ft és tartalmazza a segédanyagok díját is.

 

A tanfolyamot végzett személyek megismerik az AVS (Audió – Vizuális Stimuláció, Tudati Technológia) elméleti alapjait. Felkészítést kapnak az energiaszint, a tanulási teljesítményszint meghatározására, a tanulási problémák diagnosztizálására és kezelésére. Megtanulják, hogy a Fény – Hang készülék segítségével hogyan lehet a káros stresszt oldani, az alvászavart, depressziót kezelni. Hogyan lehet hatékonyan támogatni a tanulást, nyelvtanulást. Hogyan lehet megoldani a tanulási problémákat. (dyslexia, koncentrációs problémák) Megtanulják, hogyan lehet az energiát pótolni, a két agyfélteke harmóniáját visszaállítani, a jótékony alfa állapotot elérni.

 

A tanfolyam főbb témakörei:

 

Az agykutatás legújabb eredményei a tudati technológia szempontjából. Az agyhullámok fajtái, szerepük. Az Audió-Vizuális Stimuláció (AVS) és az agy. A tudati technológia lényege. A tudati technológia története. Az AVS készülék. A tudati technológia és az energia. Az energia és teljesítményszint mérés folyamatának megismertetése. A tudati technológia alkalmazása a káros stressz oldásában, a kreativitás növelésében, a depresszió csökkentésében, a betegség utáni rehabilitációban. A tanulási hatékonyság növelése a tudati technológia módszerével. A tanulási hatékonyság növelése gyermekeknél (dyslexia, hiperaktivitás).  A tanulási hatékonyság növelése a nyelvtanulásban. A tudati technológia csoportos alkalmazása az energetizálásban, a stressz oldásában, a sportolók teljesítményének növelésében és a tanulási hatékonyság növelésében.