Jelenleg a legmodernebb otthon használható PEMF-BioRegulációs wellness készülék. Az alkalmazott BioRegulációs csúcstechnológia (BRT) új szintre emeli a PEMF-alapú technológiát. A PEMF-et itt az elektromágneses információátviteli technológia egyik formájaként használják. A BRT-ben a pulzáló elektromágneses mezők helyi wi-fi-ként szolgálnak a szöveti kommunikációhoz.

 

A használt technológia az élő szervezet természetes sejtközi kommunikációján alapul. Ez felelős például az immunrendszer megfelelő működéséért, a test különböző folyamatainak fenntartásáért és szinkronizálásáért, valamint általános jól-létünk fenntartásáért is.

 

Ez egy többcsatornás eszköz, mely ennek köszönhetően több biológiai szinten működik egy időben. Ez azt jelenti, hogy egyszerre képes ideálisabb környezetet biztosítani például az idegrendszert, a keringési rendszert, az emésztőrendszert és a nyirokrendszert alkotó sejtek kommunikációja számára.

 

A készülék:

  • kompenzálja az ember okozta EMF okozta elektroszmog károsodást
  • olyan teret képez, ahol a káros sugárzások ellenére szervezetünk ideálisan működik és kedvenc eszközeid hatásfoka sem változik
  • ennek eredményeképp a munkateljesítmény nő, az alvás minősége javul, visszaáll a mentális és érzelmi egyensúly