Skip to content

LIMINA PROFI40 AVS készülék

Ft215,000

HOZD KI MAGADBÓL A LEGJOBBAT ÉS VÁLTSD VALÓRA ÁLMAID

 

MOST egy különleges akció keretében minden vásárlónak és családjának (max. 4 fő) ingyen elvégezzük az állapot felmérését, és ellátjuk a gép használatával kapcsolatos tanácsokkal.

 

Az időpont egyeztetéshez a libio.office@gmail.com  e-mail címére kérjük, küldje el az alábbi adatokat: név, életkor,  telefonszám. Időpont egyeztetés céljából munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük, majd mondja el neki, hogy elsődlegesen milyen célból vásárolta a készüléket, hogy a megfelelő tanáccsal tudjuk ellátni a használatot illetően.

 

 

Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza!

Ezzel a  technikával elérhető a két agyfélteke harmonikus működése, javítható a tanulási teljesítmény, hatékonyabbá tehető a nyelvtanulás, megszüntethető a diszlexia, a hiperaktivitás és egyéb tanulási nehézséget okozó állapot. Javítható a memória és az általános közérzet, fejleszthető a kreativitás, fokozható a szexuális vágy, az életöröm és nem utolsósorban a depresszió elleni küzdelemben is hatékonyan működik.

 

A készülék csomagja az alábbiakat tartalmazza:

 

 1. A készülék, amely kiváló minőségű. 2019-es fejlesztés. Mindent tud, amit a jelenlegi technikai szinten tudhat egy AVS készülék. A Proteus továbbfejlesztett változata. Finoman hangolt. 7.8 Hz helyett itt már 7.83 Hz van. Ezt eddig nem tudták az AVS készülékek.
 2. Az új szemüveg szintén kiváló minőségű új fejlesztés. Teljesen képes kezelni a kiterjesztett programokat. Háromcsatornás vezérléssel kezeli a színeket is profi módon.
 3. Sztereó fülhallgató.
 4. Csatlakozó zsinór CD lejátszóhoz, vagy számítógép fülhallgató kimenethez.
 5. Kis táska.
 6. Díszdoboz.
 7. 2 db elem.
 8. Magyar nyelvű kezelési leírás.
 9. Garancia két évre.
 10. Az eredeti angol leírások.
 11. Az általunk feltöltött 40 profi program leírása.
 12. Plusz fejhallgató.
 13. Bónusz1. Google drive-ról letölthető kézikönyv és nyelvtanulás a LIMINA PROFI40 készülékkel.
 14. Bónusz2. Családi program összeállítás, kb. egy hónap-6 hét múlva tanácsadás. Későbbiekben telefonos, internetes segítség esetenként.
 15. Bónusz3. A készüléket vásárlóknak Google drive-ról letölthető felkészítő tanfolyam.