Lavan balm

26904 Ft

A Lavan balm egy kivételes termék, melyet férfiak és nők egyaránt élvezhetnek. Egyedi kúp formájával és mikronizált hatóanyagú testvajával kiemelkedik a többi testápoló közül.

Mikronizált hatóanyagú testvaj – 38g (14 db testápoló-gyöngy) Értékes összetevői:
• Esszenciális olajok: Levendula illóolaj, Citromhéj illóolaj,
• Kakaóvaj, A-vitamin és E-vitamin

Gyártó: Positeam

CPNP szám: 2077978

Leírás

Mely problémákra hatásos a készítmény?

 • Férfi és női problémák, megbetegedések köldöktől lefelé
 • Krónikus és akut bél, prosztata és húgyúti és megbetegedések esetén 
 • Végbél problémák esetén: aranyér, székrekedés, végbélsipoly, végbélrepedés, végbélrák (Használata javasolt, ha a székeléskor vérzik, a papíron vérnyom van.) 
 • Bélrendszeri problémáknál 
 • Méhnyak problémáknál, méhkivétel utáni vérzés esetén 
 • Petefészek fájdalom esetén 
 • Hüvely betegségeknél -hüvelynyálkahártya sorvadás, hüvelyszárazság, hüvelygombák, hüvelygyulladás, fertőzés, folyás, viszketés 
 • Női kismedencei problémáknál -Alhasi fájdalmak esetén 
 • Mióma, Ciszta, Aranyér esetén 
 • Hólyag problémáknál 
 • Vastagbél problémák esetén 
 • Prosztata bántalmaknál –gyulladás, rák 
 • Vizelési nehézségek esetén
 • Szexuális zavaroknál –minőségi házasélet hiányában 
 • Gyermeknemzési problémák esetén 
 • Védekezés eszközeként, megelőzésként a nemi úton terjedő fertőzések ellen

A kémiai szintézisek során előállított hatóanyagok bizonyos értelemben test idegenek. Mivel velük az emberi szervezet még sosem találkozott, lehetnek toxikusak, és allergiát, szenzibilitást okozhatnak. A növényi eredetű anyagok közt is vannak ilyenek, de mivel ezeket már nagyon régen használják, az erre vonatkozó információk ismertek, míg a kémiai anyagoknál bonyolult biztonsági vizsgálatok elvégzése szükséges. A természetes eredetű anyagokból előállított készítmények alkalmazása egyidős az emberiség történetével. A növényi eredetű anyagok alkalmazásának szempontjából a hatóanyag fogalmának meghatározása az irányadó. A növényi hatóanyag kiválasztás lényeges szempontja, hogy a hatóanyag összetétele legyen azonos, akár több hasonló vegyületet vagy sok különböző vegyület kivonatának keverékét tartalmazza. 

A mi termékeink esetében különböző növények egyedi kivonatolási technológiával készített koncentrátumát használtuk. (Koncentrátum alatt itt az értendő, hogy a kivonatolás során az alkotóelemek olyan módon dúsulnak fel, hogy maga a koncentrátum (illóolajok, tinkturák) tekinthető hatóanyagnak.) 

Az előállítás során megfelelő növényi koncentrátumok keverékéből olyan hatóanyag keletkezik, mely a szükséges regenerálódási folyamatokat beindítja ill. felgyorsítja. Ezt a hatást célszerűen kiválasztott növényi eredetű hatóanyagok gondosan megtervezett keverékével értük el a hatóanyag kedvező hasznosulásának biztosítása érdekében, speciális nanotechnológiát alkalmazva. 

A kitüntetett biológiai hatása arra a felismerésre épül, hogy az élő szervezet sejtjeinek membránja és a készítmény egyik komponense azonos anyagból áll. Ez a rokon szerkezet teszi lehetővé a sejtmembrán és a készítmény alkotók fúzióját, és ezen keresztül a hatóanyag irányított „célba juttatásának” szelektív lehetőségét. 

A sejtbe juttatott természetes eredetű hatóanyag gyors gyógyulást indukál. 

Az in vitro (laboratóriumi) vizsgálatok során kiderült, hogy a készítménynek széles spektrumú Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumölő és gombaölő hatása van. Ez kiegészül egy gyulladásgátló komponenssel is. 

Ez a három hatás tudomásunk szerint egyetlen kémiai anyagban sem testesül meg és itt is csak a természetes hatóanyagok keverésének következménye. 

Az eddigi tapasztalatok alapján forradalmian új extrém gyógyulást segítő készítmény körvonalai rajzolódtak ki. Az extrém sajátosság abban nyilvánul meg, hogy egy készítményben három gyógyszerhatás összpontosul. Ez egy olyan kuriózum, amely a gyógyító hatásában páratlan.

Mi az egyedi LAVAN TECHNOLÓGIA kulcsa?

Fejlett nano-és mikrotechnológia alkalmazásával, az egyes alkotóelemek saját biológiai aktivitását megnöveltük. A készítményekben stabilizált cseppek formájában található hatóanyagok közvetlenül a sejtfallal érintkezve fejtik ki hatásukat. Minél nagyobb felületen érintkeznek a sejttel, annál nagyobb terápiás hatást képesek kifejteni. A határfelületen keresztül játszódnak le: fizikai, kémiai és biológiai változások

A LAVAN nem a liposzómákra építi a hatását, hanem azok alkotóelemeire, a foszfolipidekre. A sejthártya ugyanis foszfolipidekből épül fel. A foszfolipid technológián keresztül a LAVAN egy sokkal nagyobb felületi hatékonyságot tud elérni, mint amire a liposzómák önmagukban képesek lennének. A foszfolipidek hatóanyagokat kötnek meg és így aktiválják a sejthártyát, közvetlenül a benne található hatóanyagokat.

A LAVAN termékcsalád jellemzői:

Alkotóelemei természetes anyagok, amelyeket évszázadokon át használtak a gyógyászatban: növényi illóolajkeverékből, folyékony vitaminokból, természetes eredetű foszfolipidekből, néhány speciális segédanyagból és vízből állnak.

– Fejlett nanotechnológia alkalmazásával az egyes alkotóelemek saját biológiai aktivitását megnöveltük.

– A készítmény antibiotikumot és antimikotikumot nem tartalmaz, mégis baktérium-és gombaölő hatása van.

-A készítmény szteroidot nem tartalmaz, mégis gyulladásgátló és gyulladáscsökkentő hatása van. – Annak érdekében, hogy meggyőződjünk a készítmény hatásosságáról, az elmúlt években biológiai vizsgálatokat végeztettünk akkreditált laboratóriumokban.

– A készítmény hatásának igazolására az elmúlt években biológiai vizsgálatokat végeztek akkreditált laboratóriumokban.

Összetevők (INCI): TheobromaCacaoSeedButter, LavandulaAngustifoliaOil, CitrusLimonPeelOil, RetinylPalmitate, TocopherylAcetate, Lecithin, D-Limonene, Linalool, Citral

Használata: Alkalmanként vagy kúraszerűen.

Hűtőből kivéve helyezze fel a kúpot a problémás testnyílásba és feküdjön hasra kb. 20 percig, hogy a hatás szétterjeszkedve megtörténjen.

A termék mellé kiemelten javasolt kiegészítő a gyorsabb javulásért, külső testpermetként, a Lavan Sensitive, vagy Rapid  használata. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lavan balm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük