Keresés

Hogyan működik az X39?

A Lifewave X39 tapasz semilyen felszívódó anyagot nem tartalmaz, hatását fényterápiával (fotobiomoduláció) éri el. A megfelelő frekvenciájú fény a tapaszban található nanokristályokról tükröződik vissza (frekvenciaszelektív tükör), az akkumlátor pedig a test hője. Így lehetséges, hogy ez a szervezet öngyógyító folyamatait támogató eszköz mindenféle gyógyszer vagy gyógynövény hozzáadása nélkül képes „pozitív üzenetet” juttatni a szervezetünkbe, és megfelelő módon stimulálni a sejteket. 

A X39 tapaszról viszatükrözött frekvencia aktiválja a rézpeptid (GHK-CU és GHK segéd molekula) fehérje molekulát, ami pedig „felébreszti” az „alvó” őssejteket, így indítva el egy regnereációs folyamatot a szetvezetben.

Na jó, de mi az a rézpeptid?

A peptidek aminósavból álló fehérjék, az élet építőkövei. Az aminosavak valójában pici molekulák, amik különböző számban összekapcsolódnak. 50 összekapcsolódásánál már peptidnek hívjuk, ha ennél több, akkor fehérjének.

Bizonyos pepdidek vonzódnak a rézhez, és mikor találkoznak, szoros kötés jön létre köztük, így jön létre a rézpeptid, ami a vérplazmában és a vizeletben is megtalálható.

A rézpeptidet már 1973-as felfedezése óta kutatják a tudományos világban. Az eddigi eredmények alapján többek között fontos szerepe van a gyulladáscsökkentésben, sebgyógyításban, serkenti a kollagéntermelést és erős antioxidáns. Ezen hatásait a kozmetikai iparban is igyekeznek kiaknázni.

Az X39 rézpeptid aktiváló hatásáról ebben a tanulmányban bővebben is olvashat (angol).

Az videó (angol) után még egy kis biológia...

Energiaügyi felelős: a mitokondrium

A sejt, amely minden élő szervezetben megtalálható 10 – 30 mikrométer méretű részecske. Alkotóelemei többek között a sejtet körülvevő, sejtplazmát védelmező membrán és a DNS-t tartalmazó sejtmag. A sejt energiaellátását a sejtplazmában található mitokondrium végzi. A mitokondriumban is van DNS, ezt mitokondriális DNS-nek hívjuk. AZ X39 pozitívan hat a mitokondriumra, erről például itt látható egy rövid angol nyelvű összefoglaló.

És hogy, hogy jön ide az őssejt?

Az őssejtek képesek arra, hogy számos különböző típusú sejtté fejlődjenek a szervezetben, arra, amire éppen szükség van. Ráadásul, amikor az őssejt osztódik, a keletkező új sejtekben megvan az a képesség, hogy vagy őssejtek maradjanak, vagy egy másfajta szerepű sejtté váljanak.

Azonban az idő előrehaladtával egyre kevesebb ilyen őssejt működik aktívan a szervezetünkben, úgy is mondhatjuk, szép sorban elalszanak. Ha viszont felébresztjük őket, ismét segítenek szervezetünknek megbírkózni a különböző nehézségekkel, és támogatják testünk öngyógyító folyamatait.

A rézpeptid számos jó tulajdonsága mellett képes arra, hogy őssejteket aktiváljon, és ezzel olyan anti aging folyamatot generál, mellyel a szervezet hatékony regenerációját támogatja.  További klinikai tanulmányokat, kutatás anyagokat a témában itt talál.

Hogyan kell használni a Lifewave X39 tapaszt?

Az X39 tapaszt bárhová helyezheti testén, hatni fog. Ezzel együtt van két ajánlott pont, ha gondolja, hasznlálja így a tapaszokat. Az egyik a nyak hátsó részén, a legnagyobbnak tapintott csigolyán van, a másik a hason, a köldök alatt 2-3 cm-re található.

A tapaszokat érdemes reggel/délelőtt felhelyezni, és délután/este levenni. Legalább 10 óra tapasz nélküli időtartam után ismét feltehető, megint csak 10 órára, és így tovább. Tehát mindig be kell iktatni egy „tapaszmentes” időszakot is.

A Lifewave tapaszok használatáról még többb információt talál itt és itt.

!!! Egy Lifewave X39 tapasz 2-szer használható, így egy doboz tartalma 2 hónapra elegendő! 

Használók tapasztalatai

70 éves koromra meglett az eredménye a rengeteg íróasztali munkának, mozgásszegény életmódnak és stressznek. Annyira fájtak az izületeim, a térdem és a derekam, hogy minden lépést megéreztem, alig bírtam mozogni, és a váll- nyak- és derékfájásom már éjszaka sem hagyott aludni…