Keresés

70 éves koromra meglett az eredménye a rengeteg íróasztali munkának, mozgásszegény életmódnak és stressznek. Annyira fájtak az izületeim, a térdem és a derekam, hogy minden lépést megéreztem, alig bírtam mozogni, és a váll- nyak- és derékfájásom már éjszaka sem hagyott aludni.

Nyár elején a háziorvos laborra, röntgenre, majd az eredmények láttán szörnyülködve reumatológushoz küldött, és még koleszterin gyógyszert is felírt.

Több hónap volt, mire a szakorvoshoz időpontot kaptam, és lányom unszolására úgy döntöttem, ez alatt az idő alatt nem várakozok tétlenül, kipróbálom a Lifewave tapaszokat. Így legalább, ha tényleg hatnak, lesz egy számomra is meggyőző visszaigazolás az újabb vizsgálatok tükrében.

Elkezdtem használni az X39 és az Y-Age Gluthatione tapaszokat, és emellett napi szinten csikungoztam (amivel egy ideje már barátkozom, de akkor végre rendszeressé vált az életemben), valamint elkezdtem d vitamint és omega3-at szedni, és teszem mindezt azóta is. A koleszterin gyógyszert végül is nem kezdtem el, gondoltam megvárom, mi lesz az eredménye az életmódváltásnak.

2 és fél hónap elteltével minden megváltozott! A mozgásom annyit javult, hogy azt kell mondjam, jobb, mint tíz éve. A fájdalmaim teljesen elmúltak! Napról napra hajlékonyabb, rugalmasabb, és erősebb vagyok. Ez nem csak számomra nyilvánvaló, családtagok, barátok is megjegyzik, mennyivel könnyedebben mozgok. Végre tudok aludni is, minden fájdalom nélkül! Mindezek mellett az energiám megsokszorozódott, és amolyan bónuszként, egyre selymesebb, rugalmasabb a bőröm is. Nagyon örülök az eredményeknek!

Hát még annak mennyire örültem, mikor végre eljutottam a szakorvoshoz, aki a vizsgálatok során elkerekedett szemmel azt mondta, igazából annyira rendben vagyok, hogy nem kell gyógytornára sem járnom. Csináljam csak amit eddig, mert ez úgy tűnik, bevált! Az újabb labor pedig mindezt visszaigazolta. Elmúlt a magas koleszterinszint is, és az értékeim teljesen rendben vannak.

Elmondhatom, saját tapasztalatom teljesen pozitív, minimális életmódváltással és az említett tapaszokkal igazán elégedett vagyok. Igyekszem továbbra is megmaradni ezen az úton, hátha tényleg visszafiatalodok :-D.

Ili (70éves, Budapest)


Egy tavaly nyári esés eredményeképpen a térdemben (Medialis meniscus) egy 4 mm széles porckorong repedés keletkezett. Rengeteg mindennel kezeltem: krémek, porcépítők és különféle gépek – sokat segítettek, de a baleset után egy évvel még mindig szinte folyamatosan ‘éreztem a térdem’, nagyobb terhelés esetén pedig jelentős fájdalmaim voltak.

Az X39 tapasz használatának második napján elmúlt az ‘érzem a térdem’. Most, a tizedik nap tájékán már teljesen tünetmentes. Masszőrként is dolgozom, és ha nagyon sokat térdelek, néha még megérzem, de a fájdalom teljesen elmúlt!

Ákos (52éves, Fejér megye)


Ezen a videón egy Angliában élő hölgy számol be arról, hogy hat hete használja a Lifewave X39 tapaszt. Elmondása szerint megszűnt régi térdfájása és a hat hét alatt lábai sokkal erősebbek lettek. “Ez a termék fantasztikus!” – mondja.

Szintén problémái voltak a vállaival, valószínűleg  a sok számítógép elött ülés miatt, de mára már ez a vállmerevség, feszülés is a múlté.

Nagyon régóta fájt a lábfeje, sarka is, főleg ha sokat kellett járnia. Az elmúlt időszakban azonban rengeteged dolgozott, reggel nyolctól délután ötig sokat állt és járta a várost. Már a hét fele eltelt, mikor egyszer csak észrevette, hogy hiszen egyáltalán nem fáj a lába, sehol sem.

Az X39, a beszámoló szerint, a hölgy alvásminőségén is sokat javított. “…korábban három-négy alkalommal is felébredtem éjszaka, gyakran youtube videókat hallgattam, csak hogy túljussak az álmatlan éjszakán, és próbáltam valahogy vissza aludni (….) Most 7-8 órát alszom minden éjjel.” – fejtegeti.

 “A legnagyobb dolog az, ahogyan érzem magam. Korábban volt egy kis depresszióm, ez ma már történelem (….) És nagyon fókuszáltnak és energikusnak érzem magam. “ – teszi hozzá.

Összegzésként állítja: “200%ban elégedett vagyok ezzel a tapasszal! (…) Tudom, hogy nagyon sok ember életét megváltoztathatják ezek a tapaszok (….) Minden amit mondhatok csak az, amit érzek ( …. ) az X39 abszolút megváltoztatja az életed!”


Csavard be mint Beckham!

David Beckham

A Lifewave tapaszokat eredményesen használják az élsportban is. Mivel ezek a fotobiomodulácós tapaszok semmilyen kémiai anyagot nem jutatnak a szerveztebe, természetes, szelíd, és ugyanakkor teljesen megengedett, klinikailag igazolt módon támogatják a sportolói teljesítményt és regenerációt, legyen szó energetizálásról, teljesítmény növeléséről vagy mellékhatás mentes fájdalomcsillapításról. Ezt a lehetőséget úgy tűnik, David Beckham sem hagyta ki. Az erről szóló újságcikkeket és fotókat össze is gyűjtötte egy lelkes Beckham rajongó:

DAVID BECKHAM MAY BE VERY SURPRISED JUST HOW LIFEWAVE TECHNOLOGY HAS ADVANCED SINCE HE USED IT NOV. 2005.

2005 October : I received an email from the developers of TFT tapping they had tested an energy patch developed by a young Scientist David Schmidt they had tested it with Heart Rate Variability and in reality the patch improved HRV and their own energy and the way they felt! I joined the Lifewave family immediately.

2020 February : David Schmidt stated ” I’ll say that this work is really changing my conception of how we can improve as we age. I think once people see the research, they’ll feel similarly we’re getting to the point where we can allow people to age in a way that maintain their youthful qualities so that they can basically do what they want without being limited by their body.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

A lovak sosem hazudnak

A Lifewave állatoknak készült Aculife tapaszát sikerrel alkalmazzák lovakon, kutyákon és macskákon fájdalom és gyulladás csillapíttására. A tapasz semmilyen gyógyszert vagy gyógynövényt nem tartalmaz, pusztán fényterápiával éri el rendkívül gyors hatását.

Az Aculife sok versenylóval foglalkozó istállóban bizonyított már, erről szól ez az angol nyelvű videó is, melynek képsorai szavak nélkül is kifejezőek lennének. A lovak jól ismert érzékenysége fájdalom esetén is egyértelműen megmutatkozik, mint ahogy az is jól látszik, mikor ez a fájdalom a múlté lesz.