Keresés

Mi az a Laminine?

A Laminine eltér minden egyéb táplálékkiegészítőtől: míg azok
valamilyen hiányt pótolnak, ez a legősibb szabályzó rendszer működését
aktiválja, helyreállítva ezzel szerveink funkcióját és struktúráját. 

Az őssejtjeink „felébresztése” révén öngyógyító, regeneráló folyamatokat indít el. A termékben lévő FGF2 (növekedési faktor) aktiválja saját őssejtjeinket, melyek szervezetünk sejtszintű megújulási folyamataiért felelősek.

Kizárólag természetes anyagokat tartalmazó táplálék kiegészítő, nem gyógyszer. A gyártó és forgalmazó leírásai alapján ismert mellékhatásai nincsenek, bármilyen gyógyszer szedése mellett alkalmazható, túladagolni nem lehet.

Általánosan tapasztalható hatások:

 • Csökkenti az öregedés jeleit
 • Lágyítja és kisimítja a bőrt
 • Javítja az állóképességet
 • Fokozza az izomtónust
 • Növeli a libidót, a szexuális vágyat
 • Javítja a memóriát
 • Növeli a koncentráció képességet
 • Pihentetőbbé teszi az alvást
 • Csökkenti a fizikai és mentális stresszt
 • Támogatja az érzelmi egyensúlyt
 • Növeli a fizikai és szellemi erőt
 • Fenntartja az egészséges kortizol-szintet
 • Növeli a szerotonin-szintet
 • Serkenti a természetes DHEA-termelést

A Laminine kapszula csak természetes összetevőkből, OPT9 néven szabadalmaztatott recept alapján, a Food & Drug Administration (FDA) és a Good Manufacturing Practices (cGMP) irányelveinek megfelelően az Amerikai Egyesült Államokban készül.

FGF2 – Fibroblast növekedési faktor

Az ember által is fogyasztott tojás különleges kombinációja az aminosavaknak, peptideknek, fehérje frakcióknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak, fontos védelmi elemeket, növekedési faktorokat, hormonokat és más biológiailag aktív komponenseket tartalmaz. Az úgynevezett FGF vegyület nélkülözhetetlen támogatója az embrionális fejlődésnek, jelen van az emberi méhlepényben is, de az idő múlásával mennyisége szervezetünkben jelentősen csökken, és ahogy öregszünk, lényegében eltűnik.

A Laminine kapszulához a megtermékenyített tyúktojásból a fejlődés 9. napján kivonják a fibroblaszt növekedési faktort. Azért ekkor, mert itt még nem differenciálódtak az őssejtek, ráadásul a tojásban semmikor máskor nincs olyan mérvű fejlődés, mint a 9. napon, amikor ezerszeres a növekedés az előző és a következő napokhoz képest. 22 féle növekedési faktor létezik, ezek közül az FGF2 elnevezésűt tartalmazza a Laminine kapszula. Az FGF2 csak az alvó őssejtekre van aktiváló hatással, más típusú sejtekre nem!

22 aminósav

A Laminine biztosítja a szervezet számára nélkülözhetetlen 22 aminosavat, amely rendkívül fontos a sejtek egészségéhez. Ha a szervezetben megtalálható ez az aminosav-lánc, akkor az FGF2 képes a felnőtt, de már alvó őssejteket átprogramozni, felébreszteni, így az öngyógyító folyamat ott indul be, ahol az a leginkább szükséges.

Fehérjék

Tengeri halakból és sárga borsóból kivont természetes állati és növényi fehérjék.

A Laminine-t szedők nagy része semmilyen kellemetlen érzetről nem számol be, de a kúra kezdetekor időnként enyhe, rövid ideig tartó tünetek tapasztalhatók: bizsergés a test különböző részein, hidegrázás, a szokásosnál hígabb széklet vagy hasmenés, testhőmérséklet emelkedése. Ezek mind a méregtelenítési és gyógyulási folyamat jelzői, rövid ideig tartanak, és enyhe tünetekkel jelentkeznek. Semmilyen problémát nem jeleznek, sőt, épp azt mutatják, hogy szervezetünk tisztulási, gyógyulási folyamatai megindultak.

A Laminine 2015-ben és 2016-ban is bekerült az amerikai orvosi „nagy könyvbe”, a Physicians’ Desk Reference kiadványba, amely az ajánlott gyógyszerek és alternatív medicinák könyve az Amerikai Egyesült Államokban.

A lifepharm termékek Amerikai és Európai uniós engedéllyel rendelkeznek, de magyarországi forgalombahozatali engedéllyel nem. Saját használatra közvetlenűl a Lifepharm oldaláról, az alábbi gombbal rendelhető meg. Ettől kicsit macerásnak tűnhet, de hidd el a termékek kárpótolni fognak.

Amennyiben nem ajánlja fel a böngésző a fordítási lehetőséget, az a jobb egérgomb megnyomásával kiválasztható a felugró listából.

További ajánlott Lifepharm termékek