szeretteink egészsége a létező legfontosabb

SOKKAL TÖBBET TUD TENNI ÉRTÜK, MINT GONDOLNÁ

szeretteink egészsége a létező legfontosabb

SOKKAL TÖBBET TUD TENNI ÉRTÜK, MINT GONDOLNÁ

nagyváros, elektroszmog

Ma már tudjuk, hogy egy komplex elektromágneses környezetben élünk.

A Föld természetes elektromágneses mezejétől kezdve az okos eszközeinkig szinte minden hozzájárul ehhez a komplexitáshoz, még az emberi test is.

Ennek a komplex elektromágneses mezőnek a minősége nagyon fontos a fizikális és mentális egészségünk szempontjából. Mivel környezetünket a technológiai fejlesztések általános bevezetésével az elektromágneses tér szempontjából is jelentősen megváltoztattuk, ideje, hogy arra is használjuk a modern technológiát, hogy odafigyeljünk a bolygó optimális vibrációs környezetére. 

 

Tudjuk a megoldást és megis valósítottuk az eszközt

Önnek már csak használnia kell

LENYO Space Harmoniser

egy csúcstechnológiás PEMF elven működő készülék. A Wi-fi, mobiltelefonok, számítógépek, vezeték nélküli eszközök mobiltornyok, elektromos autók stb. potenciálisan káros elektromágneses sugárzást termelnek. A LENYO Space Harmoiser kifejlesztésévet ezen ártó sugárzás káros hatásainak elkerülése volt a célunk.

ÉLJÜNK AZ ERŐVEL, AMELY KÖRÜLVESZ MINKET!

Közben pedig védjük meg magunkat és családunkat, az ember által kreált eszközök káros hatásaitól

Éljünk az erővel, ami körülvesz!

Közben pedig védjük meg magunkat és családunkat, az ember által kreált eszközök káros hatásaitól

az emberi test energiamezője

Minden élő rendszer, beleértve az emberi testet is, egy nagyon összetett elektromágneses mezőt képez maga körül, amelyet “biomezőnek” nevezünk. Ez a biomező egységnyi töltéseket, ionokat, sejteket; a központi és perifériás idegrendszer és a szív tevékenységei által termelt komponenseket tartalmaz – beleértve a környezethez való alkalmazkodással kapcsolatos folyamatokat is (adaptáció).

Az adaptáció testünk azon képességén alapul, hogy érzékeli a környezetet és kölcsönhatásba lép vele, és ennek megfelelően megváltoztatja saját biomezőjének tulajdonságait. A biomező ezen állandó változásai aztán a különböző biológiai folyamatok módosításait váltják ki. Ezt a folyamatot nevezzük adaptációnak.

Köztudott, hogy a környezet nagymértékben módosíthatja a testi funkciókat, és így hozzájárulhat közérzetünk és teljesítményünk javulásához vagy romlásához. Például a frontérzékeny emberek képesek megjósolni egy közelgő időjárásváltozást, mert az a bolygó elektromágneses mezőjének változásain keresztül erős,  stresszt okozó változásokat vált ki neuro-endokrin szabályozásukban. Vagy egy állattal való kellemes találkozás olyan nagy változást generálhat a biomezőben, hogy ezt terápiás célokra is használják, mint például a lovasterápia vagy más állatterápiák.

A biomező változásainak okai között jelentős szerepet töltenek be a szervezet anyagcsere folyamatai, de emellett a mentális, érzelmi és viselkedési folyamatok is fontos tényezők a biomező változásainak létrejöttében; és igaz ez fordítva is, tehát a környezeti elektromágneses mező változásai jelentős reakciókat, a biomező, valamint a szervezet anyagcsere-tevékenységének, illetve érzelmi és mentális változásait idézhetik elő.

Közismert tény, hogy a környezet nagymértékben képes modulálni a testfunkciókat, és ezáltal hozzájárulhat az emberi teljesítőképesség javításához vagy csökkentéséhez. Az egyik példa erre a közelgő időjárásváltozás, amelyet a frontérzékenyek előre megmondanak, mert a bolygó elektromágneses terének változásain keresztül erős és megterhelő változásokat idézhet elő a neuro-endokrin szabályozásban. Emellett egy állattal vagy emberrel való kellemes találkozás is olyan nagy változást okozhat a biomezőben, hogy ezt terápiás célokra is használják, mint például a lovasterápia és az állatterápia.

Az emberi biomező azonnal reagál a pozitív környezeti mezőváltozásokra, de viszonylag hosszú ideig képes ellenállni azoknak a mezőösszetevőknek, amelyek megterhelést, azaz kiemelkedő stresszhatást okoznak. Természetesen a változatlan stresszhatások hosszú távon már un. distress-t, vagyis megváltozott, kóros idegrendszeri reakciót hozhatnak létre, és a biomezőben is tartós negatív változások következhetnek be. Pont e miatt, az alkalmazkodási képességet megzavaró egyik modern patológiás kiváltó ok épp az ember által létrehozott elektromágneses mező, annak szabályosan és folyamatosan ismétlődő tulajdonságai révén, mivel a modern technológia nagyon pontosan ismétlődő elektromágneses mező-komponenseken alapul.

Az emberi biomezőt, mint minden más biomezőt is, állandóan alkalmazkodó és így állandóan változó természetének dinamikájával lehet jellemezni. Ez azt jelenti, hogy az anyagcsere-tevékenységek, a pillanatnyilag végzett élettevékenységek, az érzelmi tevékenységek és a gondolkodási folyamatok