fbpx

Glutation, a mester antioxidáns

Rengeteget tehetünk immunrendszünk támogatásáért!

Azt már sokan tudják, hogy az antioxidánsoknak milyen fontos szerepe van az immunrendszer egészséges működésében. De azt talán kevesebben, hogy van egy antioxidáns, ami az összes többinél erősebb, ráadásul más antioxidánsok erejét is fokozza! A glutationt nem véletlenül hivják MESTERANTIOXIDÁNSnak!
Az Y-age Gluthatione LifeWave tapasz hozzáadott anyag nélkül, a fény erejével stimulálja a szervezetet, ami így saját maga sokkal több glutationt állít elő. Ez a módszer kikerüli a szájon át szedett termékekhez kapcsolódó felszívódási problémákból adódó hátrányt, és bizonyítottan hatékony!

Légkörünkben milliárdnyi baktérium található, a levegőben, a vízben és az ételeinkben is. De mitől válik valaki sebezhetőbbé, mint mások? Immunrendszerünk az, amely megakadályozza, hogy a betegségeket okozó baktériumok, gombák, vírusok károsítsák testünket. A jól működő immunrendszer döntő szerepet játszik az egészség megőrzésében, és ez az, amiben az Y-Age Glutathione tapasz is segíthet.

A glutation a teljes élővilág minden sejtjében megtalálható antioxidáns, ami a sejten belül dolgozik, elsősroban a sejt és a mitokondrium védelmében van szerepe, ráadásul az összes többi antioxidáns hatását fokozza. Ez az antioxidáns rendkívül jelentős szerepet játszik abban, hogy immunrendszerünk megfelelően működjön, és erős méregtelenítő is.

Lifewave Y-age Glutathione fotobiomodulációs tapaszok a bőrre helyezve fejtik ki hatásukat, melyet a gyártó cég  klinikai vizsgálatokkal igazol.

A tapaszt általános immunrendszer erősítés céljából a köldök allá 2-3 ujjnyira, vagy a nyakon a gallércsontnál található bemélyedéshez érdemes helyezni.

Az alábbi ábra mutatja még azokat az (akupresszúrás) pontokat, melyekre helyezve a máj, a tüdő illetve a lép kap hangsúlyozottan támogatást.

Videó az Y-age Glutathione tapasz használatáról (angol):

Ha nem indul el a magyar felirat, a jobb alsó sarokban a fogaskerék gombra kattintva találod a felíratok sort, ahol ki tudod választani a magyart nyelvet!

Kérjük, egészségügyi probléma esetén öndiagnózis helyett keresse fel kezelőorvosát! 

A Lifewave oldalán a további termékeket is meg tudod vásárolni:

Az árak csatlakozással érvényesek és nem tartalmazzák az ÁFA-t és a szállítási költséget.

A jobb egérgomb megnyomásával alulról a 3. sorra klikkelve tudod lefordítani az egyes oldalak tartalmát.

Shopping Cart