Keresés

Glutation, a mester antioxidáns

Rengeteget tehetünk immunrendszünk támogatásáért!

Azt már sokan tudják, hogy az antioxidánsoknak milyen fontos szerepe van az immunrendszer egészséges működésében. De azt talán kevesebben, hogy van egy antioxidáns, ami az összes többinél erősebb, ráadásul más antioxidánsok erejét is fokozza! A glutationt nem véletlenül hivják MESTERANTIOXIDÁNSnak!
Az Y-age Gluthatione LifeWave tapasz hozzáadott anyag nélkül, a fény erejével stimulálja a szervezetet, ami így saját maga sokkal több glutationt állít elő. Ez a módszer kikerüli a szájon át szedett termékekhez kapcsolódó felszívódási problémákból adódó hátrányt, és bizonyítottan hatékony!

Légkörünkben milliárdnyi baktérium található, a levegőben, a vízben és az ételeinkben is. De mitől válik valaki sebezhetőbbé, mint mások? Immunrendszerünk az, amely megakadályozza, hogy a betegségeket okozó baktériumok, gombák, vírusok károsítsák testünket. A jól működő immunrendszer döntő szerepet játszik az egészség megőrzésében, és ez az, amiben az Y-Age Glutathione tapasz is segíthet.

A glutation a teljes élővilág minden sejtjében megtalálható antioxidáns, ami a sejten belül dolgozik, elsősroban a sejt és a mitokondrium védelmében van szerepe, ráadásul az összes többi antioxidáns hatását fokozza. Ez az antioxidáns rendkívül jelentős szerepet játszik abban, hogy immunrendszerünk megfelelően működjön, és erős méregtelenítő is.

Lifewave Y-age Glutathione fotobiomodulációs tapaszok a bőrre helyezve fejtik ki hatásukat, melyet a gyártó cég  klinikai vizsgálatokkal igazol.

A Glutathione Mester antioxidáns, 1 milliószor hatékonyabb mint a C, B, D,E vitaminok. Egy sejtet 10-20 ezerszer támadnak meg szabadgyökök naponta, azaz elektronok akarnak elvonni az egészséges sejttől. Ez oxidatív stresszt okoz, ami gyulladást okoz és öregíti a sejtet. A vitaminok elektront adnak a szabadgyöknek és így megvédik a sejtet. A legtöbb vitamin csak egyszer képes ezt megtenni. A C és E vitamint „újra tölti”, újra hasznosítja, elektronnal a Glutathione és 4-5-ször képes még elektront leadni. A glutathione több százezerszer is képes magát újra tölteni elektronnal – ezért nevezik csodamolekulának. Hasonlattal élve a legtöbb vitamin egylövetű pisztoly, a C és E vitamin forgótáras pisztoly 5 golyóval töltve, a Glutathione egy gépágyú sok vonatszerelvényi munícióval.

Fajtánként a vitaminok csak bizonyos fajta szabadgyököt tudnak semlegesíteni. A Glutathione az összeset. Ez szálloda szoba kulcsokkal modellezhető, 1 fajta szálloda kulcs csak egy szálloda szoba ajtót nyit, a Glutathione egy tolvaj kulcs, ami minden ajtót kinyit, a konyha- és spájzajtót és a páncélszekrény ajtaját is beleszámítva.

Videó az Y-age Glutathione tapasz használatáról (magyar felírattal):

Ha nem indul el a magyar felirat, a jobb alsó sarokban a fogaskerék gombra kattintva találod a felíratok sort, ahol ki tudod választani a magyart nyelvet!

Kérjük, egészségügyi probléma esetén öndiagnózis helyett keresse fel kezelőorvosát! 

További fényterápiás tapaszok: