Skip to content
genitális torna férfiaknak getoffman logó

 

Biológiailag a férfi élete végéig nemzőképes. 45-50 éves koruk környékén az öregedés többféle formában kezd megmutatkozni testükön. Különösen nagy problémát okoz ebben a korban a szexuális teljesítőképesség csökkenésének felismerése, illetve szörnyű rémképként lebeg lelki szemük előtt annak elvesztésének lehetősége.

 


Ne nyugodj bele, hogy ez törvényszerű, mert tudsz tenni ellene! Napi háromszor öt-tíz perc torna elegendő hozzá!

Az alapvető probléma a medencefenék, és a genitális szervek izmainak gyengülése, rugalmatlanná válása. Ezeket az izmokat nem igazán érzékeljük, a hétköznapokban nagyon ritkán, illetve egyáltalán nem használjuk tudatosan. Napi pár perc gyakorlással azonban új életet lehelhetünk beléjük, két-három hónap alatt újra erős, rugalmas, jól működő izomzat alakulhat ki.

A jó vérellátású, egészséges izomzat pedig rendkívül fontos a kismedencei szervek működésének szempontjából. A prosztata, a húgyhólyag, a herék, a pénisz és a végbél működése megerősödik, idős korban is egészséges, jól működő szervekként szolgálják majd életünket.

A változó korban lévő férfiak között, de napjainkban már a fiatalabb korosztályoknál is egyre nagyobb számban jelentkeznek szexuális diszfunkciók, amelyek esetén a genitális tornagyakorlatok nagyon jó hatással vannak a reproduktív szervek működési zavarainak enyhítésére, megszüntetésére.

Fontos, hogy a GeToFF MAN® nemcsak szexuális teljesítőképességünkre van igen jó hatással, hanem hatékonyan kezeli az aranyeret és a here visszértágulatot, hozzájárul az prosztata egészséges működéséhez, valamint erősíti a vizelettartási képességet és a végbél záróizmait is.

 

A GeToFF MAN® a medencefenék és a kismedence összes izomzatát megerősíti, rugalmassá teszi. A kezdetekben szükséged lesz egy kis magányra, ugyanis a különféle gyakorlatok elsajátítása némi koncentrációt igényel. Kellő gyakorlás után viszont ezeket a gyakorlatokat képes leszel bárhol, bármikor elvégezni.

 

A GeToFF MAN® nemcsak a szexuális teljesítőké-pességre van igen jó hatással, hanem hatékonyan kezeli az aranyeret és a herevisszértágulatot, hoz-zájárul az prosztata egészséges működéséhez, vala-mint erősíti a vizelettartási képességet és a végbél záróizmait.