Keresés

Az AVS (Audio-Vizuális Stimuláció) technológia egy komputer vezérelte passzív meditációs állapotot hoz létre, mely során a „meditáló” személy agya a program szerinti rezgéseket követi. A technikával elérhető a két agyfélteke harmonikus működése, ezáltal növekszenek a termékenység és az optimális szexuális készség esélyei, javul a tanulási teljesítményhatékonyabbá válik a nyelvtanulás, megszüntethető a diszlexia, a hiperaktivítás és egyéb tanulási nehézséget okozó állapot, javítható a memória, fejleszthető a kreativitás , valamint depresszió kezelésében is hatékonyan működik.

Nyugodt órák percek alatt

a Limina PRO40 helyreállítja az agyféltekék közti harmonikus kommunikációt.

AZ AVS HASZNÁLATÁVAL

csökken a szorongás, stressz és depresszió

fokozódik az empátia készség, pozitívabbá válik az  életszemlélet

nő a szervezet energiaszintje, a test mozgékonyabb, fittebb lesz

mélyebbé és hosszabbá válik az alvás

javul a memória, nő a kreativitás 

a stressz megszűnésével javul a szív és érrendszer állapota

mindez úgy, hogy Te csak hátradőlsz és élvezed, ahogy a Limina PRO40 dolgozik érted

végre elfelejtheted...

…hogy cseszeget a főnök, mert a munkádban is a csúcson leszel!

… a gyomorgörcsöt a folyamatos idegeskedéstől, mert nyugodt leszel és fókuszált!

…az égető határidőket, mert flottul, könnyedén  végzed majd a dolgod!

…hogy nem bírod már egyedül a sok terhet, mert tele leszel energiával, türelemmel és kitartással!

…hogy folyton valami nyavaja gyötör, mert bivalyerős lesz az immunrendszered!

…hogy a család állandóan a figyelmedért követelődzik, mert több lesz az energiád és a türelmed, így bőven jut majd időd rájuk!

Az AVS készüléket az egész család használhatja, így ez mind igaz lesz rájuk is! A párod újra vidám lesz, mint mikor beleszerettél, a gyerekek jól teljesítenek majd a suliban és az edzésen is. A nagypapának helyreáll a vérnyomása, és a mamát se gyötri majd az isiáz. Örültök egymásnak, és lesz időtök az együttlétre és a szórakozásra. Tudod, mint mikor 20 éves voltál, és mindenhez volt türelmed, mindenre jutott időd és energiád… tudod, még ARRA is!

Mintha újra fiatal lennél. Pedig nem történik semmi más, csak az agyad megkapja amire szüksége van! Helyre rakunk egy-két agyhullámot!

NEM IGÉNYEL ÉLETMÓDVÁLTÁST

Nem kell leszokni a kávéról, dohányzásról, alkoholról, nem kell speciális étrendre váltani, viszont előfordulhat, hogy mint mellékhatás, ez magától megtörténik.

NINCS HOSSZAS KÉSZÜLŐDÉS

Könnyen beilleszthető a napi rutinba. Gyakorláshoz nem kell csoport, vezető, vagy CD. Buszon, vonaton, vagy bárhol gyakorolható.

NEM KELL FELVENNI SPECIÁLIS TESTHELYZETET

Nem kell hozzá gumiembernek lenned! Nem szükséges lótuszülés, vagy bármilyen más speciális testhelyzet, mint a meditációnál. Kényelmesen ülve, vagy akár fekve is élvezhetjük a kezelést.

NEM SZÁMÍT, HOGY HISZEL-E BENNE

Hatékonysága független attól, hogy hiszel-e benne, vagy sem, a fény- és a hanghatások az adott agyhullámokat indítják be.

MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ

Univerzális. Kortól, nemtől, és foglalkozástól függetlenül bárki használhatja.

NEM KELL HOZZÁ MEGTANULNI SEMMIT

Nem igényel erőfeszítést vagy kontrollt. Ha képes vagy ülni, vagy feküdni, akkor már mindent tudsz, amire szükséged van.

Agyunk életminőségünk meghatározásában kulcsfontosságú szerepet tölt be. Irányítja szerveink automatikus működését, felügyeli az immunrendszerünket, az érzelmeinket, és napi 30-35 ezer döntést hoz.

Folyamatos edzésre, friss levegőre, egészséges táplálkozásra és nyugodt alvásra van szüksége. Minden tevékenység, az írás, az utazások, a tánc, sőt, a játékok is jó hatással vannak . Agyunk még alvás közben is dolgozik, sőt, valójában nagyobb aktivitással működik, mint napközben. Ilyenkor komplex ingereket dolgoz fel és ezt az információt használja ébrenlét közben a döntéshozatalokhoz. Miközben alszunk,  megszilárdítja a szerzett emlékeket és információkat, majd asszociációkat hoz létre az új, és a korábbi emlékek között.

Öntudatlan pihenőállapotunkban olyan agyi kapcsolatokat hozunk létre, amelyet ébren nem tudunk megtenni. Az agyi sejtek közti tér megnő alvás közben, aminek révén az agy ki tudja dobni azokat a mérgező molekulákat, amelyek az ébrenlét közben felhalmozódtak. Ha bármilyen fizikai cselekvést végzünk és jobbak akarunk lenni benne, akkor nem elég edzenünk, meg kell tanulnunk relaxálni, hogy agyunk a legjobb formáját hozhassa.

Ha valamelyik agyhullám tevékenység nem a megfelelő módon működik, vagy hiányzik, a viselkedésünk, mentális teljesítményünk deficitet szenved. Felgyorsult életünk és a környezeti hatások felborítják agyhullámaink működését,  és ennek következtében a két agyfélteke közötti harmónia elvész. A körülöttünk lévő információözönt szervezetünk káros stresszként éli meg. A természetes agyhullámok eltolódnak. A magas stresszhormon szint hatására az agy tartósan béta állapotba kerül, (25-30 Hz) ami hosszú távon rendkívül megterhelő a szervezetnek.

Amíg alfában 20-30 információból tudunk döntést hozni, addig bétában csak 3-5 információ áll rendelkezésünkre.

A nem megfelelő arányú, vagy hiányos agyhullám tevékenység különféle problémákhoz vezet: energiahiány, teljesítmény- és kreativitás csökkenés, tanulási problémák, memóriaromlás, mentális problémák, alvási problémák, levertség, döntésképtelenség, depresszió, rosszkedv, pszichoszomatikus betegségek, kiégés, motiválatlanság, a libidó részleges, vagy teljes hiánya, potencia problémák. 

Relaxáció nélkül nem tudjuk megtisztítani szervezetünket a stressz káros hatásaitól. Lelassulnak, leállnak az öngyógyító folyamatok, megáll a szellemi, lelki fejlődés.

Mik is azok az agyhullámok?

Az agy több milliárdnyi neuronból áll, amelyek elektromos impulzusok által kommunikálnak egymással. Ezen elektromos hullámok összehangolt működése az agyhullám. Minden gondolatunk, érzésünk és viselkedésünk alapja a neuronok közötti kommunikáció, azaz az agyhullámok, melyek 5 típusra oszthatók.

A különböző agyhullámok különböző érzelmi és mentális szinteket idéznek elő.

GAMMA 31+Hz

Ez a legmagasabb frekvenciájú agyhullám. Gyakorlatilag ez a magas szinten fókuszált figyelem és koncentráció állapota. Ébredéskor és alvás közben a REM fázisban van jelen, amikor fokozott észlelés és információ feldolgozás történik. 

BÉTA 14-30Hz

Aktív figyelem és éberség jellemző rá. Ez az általános napközbeni állapotunk. Béta hullámok esetén az agy fókuszált és gyorsan reagál a külső körülményekre. Agyunknak és egész szervezetünknek megterhelő ebben az állapotban lenni huzamosabb ideig.

ALFA 9-13 Hz

Ezen a frekvencián tudunk jó döntéseket hozni és itt oldjuk meg mélyebb szinten a problémáinkat. Alfában alkalmasak vagyunk az új információk befogadására, melyeket aztán éber állapotban is elő tudunk hívni. Ezen a szinten megnyugszik a psziché, csökken a krónikus fájdalom, a magas vérnyomás, a káros stressz, nő a tolerancia és a kreativitás. Az alfatréning segít, hogy könnyebben leszokjunk a káros szenvedélyünkről.

THÉTA 4-8 Hz

Ezen a hullámsávon álmodunk. Éber állapotban nagyon nehéz théta-hullámokat produkálni, legtöbbször elalszunk, mielőtt elérnénk. Itt fejleszthetjük memóriánkat, növelhetjük képességünket az új információk befogadására, ezért a tanulás szempontjából nagyon fontos. A théta-hullámok „feloldják” a belső ellenállásunkat és attitűdváltáshoz segítenek hozzá. Ezáltal új ötletek, elképzelések kezdenek el foglalkoztatni bennünket és megoldást találunk a régi problémákra. 

DELTA 4 Hz alatt

Ez a mélyalvás fázisa, melyben regenerálódnak szerveink. Hatására az alvási ciklusok normalizálódnak, beindulnak a méregtelenítési folyamatok és az immunfunkciók fokozódnak.

TUDTAD?

A diszlexia, a depresszió, az alvászavar, a káros stressz hatásai, a tanulási és koncentrálási problémák a Limina PRO40 szakszerű használatával megszüntethetőek. A sportteljesítmények és a nyelvtanulás hatékonysága a készülék használatával jelentősen javítható. Az energiaszint és a teljesítmény, a kreativitás, a memória, a betegség utáni rehabilitáció a készülék használatával jelentősen gyorsítható.

Az AVS egy XXI. századi technika, ami a káros stresszel teli, rohanó világunkban jelentősen segít abban, hogy egészségesebb, harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb, ezáltal boldogabb és sikeresebb életük legyen.

Többek között JÓTÉKONY HATÁSSAL VAN AZ ALÁBBIAKRA:

Munkatársaink most egy különleges akció keretében minden vásárlónak és családjának (max4 fő) ingyen állapotfelmérését végeznek.  Minden szükséges információt megkapsz a gép használatával kapcsolatban.  Később sem engedjük el a kezedet! Ha a jövőben bármikor szükséged van segítségre, mi ott leszünk. 

És, hogy kik is vagyunk mi?

Dr. Erdei Edit urológus, andrológus, meddőségi szakértő fotója

“Hosszú életutam és több, mint 40 éves szakmai tapasztalatom alapján fontosnak tartom a férfiak esetében is hangsúlyozni az egészségügyi problémák emberközpontú és holisztikus megközelítését. Ezért a termékenység minél tökéletesebb helyreállítása érdekében olyan technikákat keresek és alkalmazok pácienseimnél, amely invazív beavatkozások nélkül növeli a termékenység és az optimális szexuális készség esélyeit. Így találtam rá erre a technikára és ma már több mint 15 éve használom sikerrel pácienseimnél.”

“A Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány elnöke vagyok. Matematikusként dolgoztam, majd elvégezve a Semmelweis Egyetem mentálhigiénés szakát, főleg ezzel a területtel foglalkozom. Az AVS technikát 1995. óta alkalmazom elsősorban a tanulási, nyelvtanulási hatékonyság növelésére és a tanulási problémák megszüntetésére. A szerzői jogi védelem alatt álló ”Tudati Technológiai Módszer és Tanfolyami Rendszer” egyik kidolgozója vagyok. Ismeretterjesztő előadásaimat az elmúlt években több mint 1500 fő hallotta. Összesen több mint 2000 főiskolai hallgatót vizsgáztattam Tudati Technológiából. Tanfolyamainkat eddig több mint 400 fő végezte el. Az elmúlt 17 évben több mint 8000 főnek végeztem el a teljes körű energetikai, tanulási teljesítmény szint felmérését és adtam mentál-higiénés tanácsokat a problémák megoldására. A technikát hatékonyan használják nem csak a dyslexiások, hanem az egyéb tanulási problémás gyerekek kezelésére, energiatöltésre és a nyelvtanulás hatékonyabbá tételére is. Az általam kidolgozott AVS Technikával Támogatott Nyelvtanulási Módszer mind a csoportos, mind az egyéni nyelvtanulásnál eredményes. Bár az elmúlt 27 évben mi elsősorban a tanulási problémákra koncentráltunk, de óriási eredményeket értünk el a fent említett más területeken is. Ennyi év tapasztalat után elmondható, hogy bármi is legyen a probléma, akár testi, akár lelki az AVS használatával egészen biztos, hogy pozitív változást fogunk elérni.