Skip to content
kép egy tengerparton felülnézetből, Lovagold meg a hullámokat és hódítsd meg az elméd felírattalHOZD KI MAGADBÓL A LEGJOBBAT ÉS VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT!

egyszerűbb, mint gondolnád

HOZD KI MAGADBÓL A LEGJOBBAT ÉS VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT

egyszerűbb, mint gondolnád

Nyugodt órák percek alatt? De mégis hogyan?

Nyugodt órák percek alatt?

De mégis hogyan?

az avs limina készülék képe, füllhallgatóval és szemüveggel

Erre kínál megoldást az AVS, az Audio-Vizuális Stimuláció, mely a jobb és bal agyféltekék közti harmóniát állítja helyre és energiával lát el.

Az AVS (Audio-Vizuális Stimuláció) egy komputer vezérelte passzív meditációs állapotot hoz létre, mely során a meditáló személy agya a program szerinti rezgéseket követi. A technikával elérhető a két agyfélteke harmonikus működése, ezáltal javul a tanulási teljesítményhatékonyabbá válik a nyelvtanulás, megszüntethető a diszlexia, a hiperaktivítás és egyéb tanulási nehézséget okozó állapot, javítható a memória, fejleszthető a kreativitás és a depresszió kezelésében is hatékonynak bizonyult.

AZ AVS HASZNÁLATÁVAL

rövid idő alatt óriási változás

kreatív inteligencia

 

csökkenő szorongás, stressz és depresszió

szív az agyban

 

fokozódó empátia, kedvesség, pozitívabb életszemlélet

kreatív inteligencia

csökkenő szorongás, stressz és depresszió

szív az agyban

fokozódó empátia, kedvesség, pozitívabb életszemlélet

tornázó nő és férfi

 

több energia, mozgékonyság, fittség

hold és csillagok

 

egész éjszakán át tartó, és mélyebb alvás

tornázó nő és férfi

több energia, mozgékonyság, fittség

hold és csillagok

egész éjszakán át tartó, és mélyebb alvás

színes, kreatív agy

 

javuló memória, a kreativitás növekedése

szív

 

a stressz megszünésével javuló szív és érrendszer

színes, kreatív agy

javuló memória, a kreativitás növekedése

szív

a stressz megszünésével javuló szív és érrendszer

egy férfi kényelmesen fekszik egy fotelban, mosolyog, relaxál

TE CSAK HÁTRADŐLSZ ÉS ÉLVEZED, AHOGY A GÉP DOLGOZIK, ÉRTED ÉS A CSALÁDODÉRT!

VÉGRE ELFELEJTHETED...

főnök

…hogy milyen a főnök, mert a munkádban is a csúcson leszel!

férfi gyomorgörccsel

… a gyomorgörcsöt a folyamatos idegeskedéstől, mert nyugodt leszel és fókuszált!

főnök

…hogy milyen a főnök, mert a munkádban is a csúcson leszel!

 

férfi gyomorgörccsel

… a gyomorgörcsöt a folyamatos idegeskedéstől, mert nyugodt leszel és fókuszált!

 

ideges férfi a munkahelyén

…az égető határidőket, mert flottul, könnyedén 

végzed majd a dolgod!

hegynek felfelé óriási követ görgető férfi

…hogy nem bírod már egyedül a sok terhet, mert tele leszel energiával, türelemmel és kitartással!

ideges férfi a munkahelyén

…az égető határidőket, mert flottul, könnyedén 

végzed majd a dolgod!

hegynek felfelé óriási követ görgető férfi

…hogy nem bírod már egyedül a sok terhet, mert tele leszel energiával, türelemmel és kitartással!

köhögő férfi

…hogy folyton valami nyavaja gyötör, mert bivalyerős lesz az immunrendszered!

depressziós kislány

…hogy a család állandóan a figyelmedért követelőzik, mert több lesz az energiád és a türelmed, így bőven jut majd időd és energiád rájuk!

köhögő férfi

…hogy folyton valami nyavaja gyötör, mert bivalyerős lesz az immunrendszered!

 

depressziós kislány

…hogy a család állandóan a figyelmedért követelőzik, mert több lesz az energiád és nagyobb lesz a türelmed, így bőven jut majd időd és energiád rájuk!

 

Az AVS készüléket az egész család használhatja, így ez mind igaz lesz rájuk is! A párod olyan vidám lesz, mint mikor beleszerettél, a gyerekek jól teljesítenek majd a suliban és az edzésen is. A nagypapának helyreáll a vérnyomása, és a mamát se gyötri majd az isiáz. Örültök egymásnak, és lesz időtök az együttlétre és a szórakozásra. Tudod, mint mikor 20 éves voltál, és mindenhez volt türelmed, mindenre jutott időd és energiád… tudod, még ARRA is!

Mintha újra fiatal lennél. Pedig nem történik semmi más, csak az agyad megkapja amire szüksége van!

 

Helyre rakunk egy-két agyhullámot.

 
ez egy pipa
NEM IGÉNYEL ÉLETMÓDVÁLTÁST

Nem kell leszokni a kávéról, dohányzásról, alkoholról, nem kell speciális étrendre váltani, viszont előfordulhat, hogy mint mellékhatás, ez magától megtörténik.

ez egy pipa
NINCS HOSSZAS KÉSZÜLŐDÉS

Könnyen beilleszthető a napi rutinba. Gyakorláshoz nem kell csoport, vezető, vagy CD. Buszon, vonaton, vagy bárhol gyakorolható.

 

ez egy pipa
NEM KELL FELVENNI SPECIÁLIS TESTHELYZETET

Nem kell hozzá gumiembernek lenned! Nem szükséges lótuszülés, vagy bármilyen más speciális testhelyzet, mint a meditációnál. Kényelmesen ülve, vagy akár fekve is élvezhetjük a kezelést.

 

ez egy pipa
NEM SZÁMÍT, HOGY HISZEL-E BENNE

Hatékonysága független attól, hogy hiszel-e benne, vagy sem, a fény- és a hanghatások az adott agyhullámokat indítják be.

 

ez egy pipa
MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ

Univerzális. Kortól, nemtől, és foglalkozástól függetlenül bárki használhatja.

 

ez egy pipa
NEM KELL HOZZÁ MEGTANULNI SEMMIT

Nem igényel erőfeszítést vagy kontrollt. Ha képes vagy ülni, vagy feküdni, akkor már mindent tudsz, amire szükséged van.

 

Agyunk életminőségünk meghatározásában kulcsfontosságú szerepet tölt be. Irányítja szerveink automatikus működését, felügyeli az immunrendszerünket, az érzelmeinket, és napi 30-35 ezer döntést hoz.

 

Folyamatos edzésre, friss levegőre, egészséges táplálkozásra és nyugodt alvásra van szüksége. Minden tevékenység, az írás, az utazások, a tánc, sőt, a játékok is jó hatással vannak . Agyunk még alvás közben is dolgozik, sőt, valójában nagyobb aktivitással működik, mint napközben. Ilyenkor komplex ingereket dolgoz fel és ezt az információt használja ébrenlét közben a döntéshozatalokhoz. Miközben alszunk,  megszilárdítja a szerzett emlékeket és információkat, majd asszociációkat hoz létre az új, és a korábbi emlékek között.

 

Öntudatlan pihenőállapotunkban olyan agyi kapcsolatokat hozunk létre, amelyet ébren nem tudunk megtenni. Az agyi sejtek közti tér megnő alvás közben, aminek révén az agy ki tudja dobni azokat a mérgező molekulákat, amelyek az ébrenlét közben felhalmozódtak. Ha bármilyen fizikai cselekvést végzünk és jobbak akarunk lenni benne, akkor nem elég edzenünk, meg kell tanulnunk relaxálni, hogy agyunk a legjobb formáját hozhassa.

Ha valamelyik agyhullám tevékenység nem a megfelelő módon működik, vagy hiányzik, a viselkedésünk, mentális teljesítményünk deficitet szenved. Felgyorsult életünk és a környezeti hatások felborítják agyhullámaink működését,  és ennek következtében a két agyfélteke közötti harmónia elvész. A körülöttünk lévő információözönt szervezetünk káros stresszként éli meg. A természetes agyhullámok eltolódnak. A magas stresszhormon szint hatására az agy tartósan béta állapotba kerül, (25-30 Hz) ami hosszútávon rendkívül megterhelő a szervezetnek.


Amíg alfában 20-30 információból tudunk döntést hozni, addig bétában csak 3-5 információ áll rendelkezésünkre.


A nem megfelelő arányú, vagy hiányos agyhullám tevékenység különféle problémákhoz vezet: energiahiány, teljesítmény- és kreativitás csökkenés, tanulási problémák, memóriaromlás, mentális problémák, alvási problémák, levertség, döntésképtelenség, depresszió, rosszkedv, pszichoszomatikus betegségek, kiégés, motiválatlanság, a libidó részleges, vagy teljes hiánya, potencia problémák. 


Relaxáció nélkül nem tudjuk megtisztítani szervezetünket a stressz káros hatásaitól. Lelassulnak, leállnak az öngyógyító folyamatok, megáll a szellemi, lelki fejlődés.

Nézzük meg mire is jók azok az agyhullámok!

Az agy több milliárdnyi neuronból áll, amelyek elektromos impulzusok által kommunikálnak egymással. Ezen elektromos hullámok összehangolt működése az agyhullám. Minden gondolatunk, érzésünk és viselkedésünk alapja a neuronok közötti kommunikáció, azaz az agyhullám, melynek 5 nagy fajtáját különböztetjük meg.

A különböző agyhullámok különböző érzelmi és mentális szinteket idéznek elő.

GAMMA 31+Hz

Ez a legmagasabb frekvenciájú (legmagasabb rezgészámú) agyhullám. Gyakorlatilag ez a magas szinten fókuszált figyelem és koncentráció állapota. Ébredéskor és alvás közben a REM fázisban van jelen, amikor fokozott észlelés és információ feldolgozás történik. 

 

 

 

GAMMA 31+Hz

Ez a legmagasabb frekvenciájú (legma-gasabb rezgészámú) agyhullám. Gyakor-latilag ez a magas szinten fókuszált fi-gyelem és koncentráció állapota. Ébre-déskor és alvás közben a REM fázisban van jelen, amikor fokozott észlelés és információ feldolgozás történik. 

BÉTA 14-30Hz

béta agyhullám

Aktív figyelem és éberség jellemző rá. Ez az általános napközbeni állapotunk. Béta hullámok esetén az agy fókuszált és gyorsan reagál a külső körülményekre. De agyunknak és ezáltal egész szervezetünknek nagyon megterhelő ebben az állapotban lenni huzamosabb ideig.

 

 

 

BÉTA 14-30Hz

béta agyhullám

Aktív figyelem és éberség jellemző rá. Ez az általános napközbeni állapotunk. Béta hullámok esetén az agy fókuszált és gyorsan reagál a külső körülményekre. De agyunknak és ezáltal egész szerve-zetünknek nagyon megterhelő ebben az állapotban lenni huzamosabb ideig.

 

ALFA 9-13 Hz

alfa agyhullám

Ebben az állapotban tudunk jó dön­té­se­ket hozni és itt old­juk meg mé­lyebb szin­ten a pro­blé­má­in­kat. Al­fában alkalmasak vagyunk az új in­for­má­ci­ók be­fo­ga­dá­sá­ra, me­lye­ket aztán éber ál­la­pot­ban is elő tudunk hív­ni. Ezen a szin­ten meg­nyug­szik a pszi­ché, csök­ken a kró­ni­kus fáj­da­lom, a ma­gas vér­nyo­más, a ká­ros stressz, nő a to­le­ran­cia és a kre­a­ti­vi­tás. Az al­fa­tré­ning se­gít, hogy könnyeb­ben le­szok­junk a ká­ros szen­ve­délyün­kről.

 

 

 

ALFA 9-13 Hz

alfa agyhullám

Ebben az állapotban tudunk jó dön­té­se­ket hozni és itt old­juk meg mé­lyebb szin­ten a pro­blé­má­in­kat. Al­fában alkalmasak vagyunk az új in­for­má­ci­ók be­fo­ga­dá­sá­ra, me­lye­ket aztán éber ál­la­pot­ban is elő tudunk hív­ni. Ezen a szin­ten meg­nyug­szik a pszi­ché, csök­ken a kró­ni­kus fáj­da­lom, a ma­gas vér­nyo­más, a ká­ros stressz, nő a to­le­ran­cia és a kre­a­ti­vi­tás. Az al­fa­tré­ning se­gít, hogy könnyeb­ben le­szok­junk a ká­ros szen­ve­délyün­kről.

THÉTA 4-8 Hz

Ezen a szin­ten ál­mo­dunk. Éber ál­la­pot­ban na­gyon ne­héz thé­ta-hul­lá­mo­kat pro­du­kál­ni, leg­több­ször elal­szunk, mi­előtt elér­nénk. Itt fej­leszt­het­jük me­mó­rián­kat, nö­vel­het­jük ké­pes­sé­gün­ket az új in­for­má­ci­ók be­fo­ga­dá­sá­ra, ezért a ta­nu­lás szem­pont­já­ból na­gyon fontos. A thé­ta-hul­lá­mok „fe­lold­ják” a bel­ső el­le­nál­lá­sun­kat és at­ti­tűd­vál­tás­hoz se­gí­te­nek hoz­zá. Ezál­tal új öt­le­tek, el­kép­ze­lé­sek kez­de­nek el fog­lal­koz­tat­ni ben­nün­ket és meg­ol­dást ta­lá­lunk a ré­gi prob­lé­má­in­kra.

 

 

 

THÉTA 4-8 Hz

Ezen a szin­ten ál­mo­dunk. Éber ál­la­pot­ban na­gyon ne­héz thé­ta-hul­lá­mo­kat pro­du­kál­ni, leg­több­ször elal­szunk, mi­előtt elér­nénk. Itt fej­leszt­het­jük me­mó­rián­kat, nö­vel­het­jük ké­pes­sé­gün­ket az új in­for­má­ci­ók be­fo­ga­dá­sá­ra, ezért a ta­nu­lás szem­pont­já­ból na­gyon fontos. A thé­ta-hul­lá­mok „fe­lold­ják” a bel­ső el­le­nál­lá­sun­kat és at­ti­tűd­vál­tás­hoz se­gí­te­nek hoz­zá. Ezál­tal új öt­le­tek, el­kép­ze­lé­sek kez­de­nek el fog­lal­koz­tat­ni ben­nün­ket és meg­ol­dást ta­lá­lunk a ré­gi problé­má­kra. 

DELTA 4 Hz alatt

Ez a mély­al­vás­ fázisa, melyben regenerálódnak szerveink. Hatására az al­vá­si ci­klu­sok normalizálódnak, be­in­dul­nak a mé­reg­te­le­ní­té­si fo­lya­ma­tok és az im­mun­funk­ci­ók fokozódnak.

 

 

 

DELTA 4 Hz alatt

Ez a mély­al­vás­ fázisa, melyben rege-nerálódnak szerveink. Hatására az al­vá­si ci­klu­sok normalizálódnak, be­in­dul­nak a mé­reg­te­le­ní­té­si fo­lya­ma­tok és az immun­funk­ci­ók fokozódnak.

TUDTAD?

A diszlexia, a depresszió, az alvászavar, a káros stressz hatásai, a tanulási és koncentrálási problémák az AVS készülék szakszerű használatával megszüntethetőek?

A sportteljesítmények és a nyelvtanulás hatékonysága az AVS készülék használatával jelentősen javítható?

Hogy az energia és a teljesítmény szint, a kreativitás, a memória, a betegség utáni rehabilitáció az AVS készülék használatával jelentősen gyorsítható?

Ez egy XXI. századi technika, ami a káros stresszel teli, rohanó világunkban jelentősen segít abban, hogy egészségesebb, harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb, ezáltal boldogabb és sikeresebb életük legyen.

Többek között JÓTÉKONY HATÁSSAL VAN AZ ALÁBBIAKRA:

felíratok arról, hogy mikre jó az AVS Limina készülék: sportteljesítmény növelése, energetizálás, depresszió kezelése, stressz kezelés, fogyás segítése, fájdalomcsillapítás, diszlexia kezelése, vérnyomás normalizálása, libidó fokozása, hiperaktivitás megszüntetése, hatékony tanulás, dadogás megszüntetése, cigi, alkohol, drog elvonás segítése,
felíratok arról, hogy mikre jó az AVS Limina készülék: sportteljesítmény növelése, energetizálás, depresszió kezelése, stressz kezelés, fogyás segítése, fájdalomcsillapítás, diszlexia kezelése, vérnyomás normalizálása, libidó fokozása, hiperaktivitás megszüntetése, hatékony tanulás, dadogás megszüntetése, cigi, alkohol, drog elvonás segítése,

Munkatársaink most egy különleges akció keretében minden vásárlónak és családjának (max4 fő) ingyen állapotfelmérését végeznek. 

Minden szükséges információt megkapsz a gép használatával kapcsolatban.  Később sem engedjük el a kezedet! A jövőben bármikor szükséged van segítségre, mi ott leszünk. 

Hogy kik is vagyunk mi?

Dr. Erdei Edit PhD, urológus, andrológus képe

“Hosszú életutam és több, mint 40 éves szakmai tapasztalatom alapján fontosnak tartom a férfiak esetében is hangsúlyozni az egészségügyi problémák emberközpontú és holisztikus megközelítését. Ezért a termékenység minél tökéletesebb helyreállítása érdekében olyan technikákat keresek és alkalmazok pácienseimnél, amely invazív beavatkozások nélkül növeli a termékenység és az optimális szexuális készség esélyeit. Így találtam rá erre a technikára és ma már több mint 15 éve használom sikerrel pácienseimnél.”

“A Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány elnöke vagyok. Matematikusként dolgoztam, majd elvégezve a Semmelweis Egyetem mentálhigiénés szakát, főleg ezzel a területtel foglalkozom. Az AVS technikát 1995. óta alkalmazom elsősorban a tanulási, nyelvtanulási hatékonyság növelésére és a tanulási problémák megszüntetésére. A szerzői jogi védelem alatt álló ”Tudati Technológiai Módszer és Tanfolyami Rendszer” egyik kidolgozója vagyok. Ismeretterjesztő előadásaimat az elmúlt években több mint 1500 fő hallotta. Összesen több mint 2000 főiskolai hallgatót vizsgáztattam Tudati Technológiából. Tanfolyamainkat eddig több mint 400 fő végezte el. Az elmúlt 17 évben több mint 8000 főnek végeztem el a teljes körű energetikai, tanulási teljesítmény szint felmérését és adtam mentál-higiénés tanácsokat a problémák megoldására. A technikát hatékonyan használják nem csak a dyslexiások, hanem az egyéb tanulási problémás gyerekek kezelésére, energiatöltésre és a nyelv-tanulás hatékonyabbá tételére is. Az általam kidolgozott AVS Technikával Támogatott Nyelvta-nulási Módszer mind a csoportos, mind az egyéni nyelvtanulásnál eredményes. Bár az elmúlt 27 évben mi elsősorban a tanulási problémákra koncentráltunk, de óriási eredményeket értünk el a fent említett más területeken is. Ennyi év tapasztalat után elmondható, hogy bármi is legyen a probláma, akár testi, akár lelki az AVS használatával egészen biztos, hogy pozitív változást fogunk elérni.”

Kugyela János mentálhigénés szakember lée

“A Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány elnöke vagyok. Matematikusként dolgoztam, majd elvégezve a Semmelweis Egyetem mentálhigiénés szakát, főleg ezzel a területtel foglalkozom. Az AVS technikát 1995. óta alkalmazom elsősorban a tanulási, nyelvtanulási hatékonyság növelésére és a tanulási problémák megszüntetésére. A szerzői jogi védelem alatt álló ”Tudati Technológiai Módszer és Tanfolyami Rendszer” egyik kidolgozója vagyok. Ismeretterjesztő előadásaimat az elmúlt években több mint 1500 fő hallotta. Összesen több mint 2000 főiskolai hallgatót vizsgáztattam Tudati Technológiából. Tanfolyamainkat eddig több mint 400 fő végezte el. Az elmúlt 17 évben több mint 8000 főnek végeztem el a teljes körű energetikai, tanulási teljesítmény szint felmérését és adtam mentálhigiénés tanácsokat a problémák megoldására. A technikát hatékonyan használják nem csak a dyslexiások, hanem az egyéb tanulási problémás gyerekek kezelésére, energiatöltésre és a nyelv-tanulás hatékonyabbá tételére is. Az általam kidolgozott AVS Technikával Támogatott Nyelvtanulási Módszer mind a csoportos, mind az egyéni nyelvtanulásnál eredményes. Bár az elmúlt 27 évben mi elsősorban a tanulási problémákra koncentráltunk, de óriási eredményeket értünk el a fent említett más területeken is. Ennyi év tapasztalat után elmondható, hogy bármi is legyen a probláma, akár testi, akár lelki az AVS használatával egészen biztos, hogy pozitív változást fogunk elérni.”

Kugyela János mentálhigénés szakember lée

Vélemények az AVS-ről

Aki felnőtt korban megpróbál nyelvet tanulni, tudja, hogy főleg munka mellett milyen nehéz. Tanulásomat a vállalatom támogatta, minden héten kétszer két órát tanulhattam munkaidő után nyelvtanárral egyedül. Mégsem ment, nem haladtunk szinte semmit, pedig igyekeztünk. Hallottam az AVS technikáról. Megkerestem Kugyela Jánost, aki segített. Megemelte az energiaszintemet, hogy jobban tudjak koncentrálni és információt befogadni. A két agyféltekének a harmonikusabb működését elősegítette és javított az információfeldolgozási képességen. Nem egészen egy év múlva sikeres nyelvvizsgát tettem. Dr. N. Lászlóné bankfiók vezető
Huszonöt éve magán nyelviskolát vezetek nyelvtanárként. Néhány éve azt tapasztalom, hogy a hallgatók nem tudnak úgy figyelni, mint régen, türelmetlenebbek, sokan lemorzsolódnak, mert nincs megfelelő sikerélményük a nyelvtanulásban. Eszembe jutott, hogy amikor anyukám beteg volt és mindig fáradtnak érezte magát, rosszul is aludt, akkor Kugyela János segített az AVS kezeléssel egy hónap alatt rendezni a problémáit. Ismét hozzá fordultam és elkezdtük az AVS technikát alkalmazni először csak kísérletképpen, aztán amikor láttuk az eredményeket, beszereztünk egy hat felhasználós rendszert és folyamatosan alkalmazzuk. A hallgatók azóta nem fáradtak, van sikerélmény, nincs lemorzsolódás. Ma az AVS technika alkalmazásával fele annyi tanári órával elérjük az eredményt. B. Zsuzsanna nyelviskola vezető
A kisfiam hetedikbe járt, a tanulmányi eredménye nagyon gyenge volt annak ellenére, hogy mindig azt hallottuk, hogy jó képességű. Hallottam az AVS technikáról és kértem a segítségüket. A felmérésnél kiderült, hogy valóban kiválló memóriakapacitással rendelkezik, de nagyon alacsony az energia szintje, ami miatt nem tud megfelelő módon információt befogadni. Egy hónapig csak energiatermelő programot kapott a készülékkel. Megtörtént a csoda! A matek nagydolgozatot végre ötösre írta meg. Azelőtt mindig egyes, vagy kettes volt. A tanár sem akarta elhinni, mert megíratta a fiammal még egyszer más számokkal, úgy, hogy ott ült mellette. Az is ötös lett. Azóta már ez egyesek, kettesek helyett hozzászoktunk a négyesekhez és ötösökhöz. Mennyivel megnyugtatóbb érzés! T. Imréné szülő
Az élsport ma nagyon kiélezett. A fizikai felkészülés mellett szükség van megfelelő mentális állapotra is. Egyik válogatott öttusázónknál azt tapasztaltam, hogy a futás, úszás, lovaglás rendben van, de a vívás és a lövészet bizonytalan, nem tervezhető. Tíz és tizenkilenc százalék között ingadozott. Ami azt jelentette, hogy nagyon függ a mindenkori mentális állapottól. Ekkor Kugyela Jánoshoz fordultam segítségért. Három hónap alatt heti három AVS kezeléssel eljutottunk oda, hogy a vívás is és a lövészet is 70 százalékkal tervezhető! Dr. B. György Sportorvos
Meddőségi problémákkal, impotenciával, libidó hiány kezelésével több, mint 15 éve foglalkozom andrológusként. Az AVS technikát 15 éve ismertem meg. Azóta kiegészítő kezelésként használom sikerrel a nehezebb esetekben.

Ha szeretnél te is trénerré válni és ezzel a technikával foglalkozni

nézd meg aktuális képzéseinket:

Ajánljuk pedagógusoknak, orvosoknak, természetgyógyászoknak, nyelvtanároknak, akik az AVS technika segítségével hatékonyabbá és eredményesebbé tehetik szakmai munkájukat.

Ez a képzés az AVS Tréner Képzésre épül. Itt átadjuk az elmúlt 25 év konkrét módszertani tapasztalatait, különböző problémákra részletesen lebontva. A hallgatók vizsgát tehetnek. A sikeres vizsgát tett hallgató bekerül az alapítvány hivatalos AVS mestertréner csapatába.  

ha te is szívesen beillesztenéd ezt a tevékenységet vállakozásodba

csak kattints a képre és vedd fel velünk a kapcsolatot